Lányok! Titeket nem idegesít, hogy állandóan megbámulnak és beszólogatnak és leszólítanak titeket a férfiak?
Nem vagyok kihívóan öltözve pl. ma: ujjatlan top+combközépig érő nem passzos szoknya és szandál. Nyakamban a badget, szóval láthatják, hogy nem vagyok tini. És folyton bámulnak, leszólítanak a boltban, meg ilyenek.
És nem csak az építőmunkásokra kell gondolni.
Számomra ez megalázó. Amiatt lehet, mert valami ilyet sugárzok? Akkor ez ellen lehet tenni? Vagy...mindenkit bámulnak egyszerűen nyáron?
26L
badge:
jelvény
jelkép
bélyeg
szám
bárca
hajópajzs
szimbólum
Most mondjam, hogy ismerek egy rakat embert akik multiknál dolgoznak de senkitől nem hallottam még hogy a beléptetőjét badge-nek hívta volna, pláne írásban nem. Meg alapvetően, attól még hogy a munkahelyen angolul kommunikálsz, a magánéletben ha nem a munkatársaiddal beszélsz még nem kellene. Szerintem...
Na mindegy ez úgysem a kérdéshez tartozik, szóval lapozzunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!