Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Titeket nem idegesít,...

Lányok! Titeket nem idegesít, hogy állandóan megbámulnak és beszólogatnak és leszólítanak titeket a férfiak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kihívóan öltözve pl. ma: ujjatlan top+combközépig érő nem passzos szoknya és szandál. Nyakamban a badget, szóval láthatják, hogy nem vagyok tini. És folyton bámulnak, leszólítanak a boltban, meg ilyenek.

És nem csak az építőmunkásokra kell gondolni.

Számomra ez megalázó. Amiatt lehet, mert valami ilyet sugárzok? Akkor ez ellen lehet tenni? Vagy...mindenkit bámulnak egyszerűen nyáron?

26L

2014. máj. 27. 12:52
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
Még mindig nem tudom mi az a badge!!
2014. máj. 27. 19:35
 42/57 anonim ***** válasza:

badge:

jelvény

jelkép

bélyeg

szám

bárca

hajópajzs

szimbólum

2014. máj. 27. 19:37
 43/57 A kérdező kommentje:
Badge-nek hívják a nyakadban lógó belépőkártyát, amit a multikban használnak be- és kilépéskor.:)Ezért írtam, hogy amiatt nem láthatnak butuska tininek elvileg.
2014. máj. 27. 20:05
 44/57 anonim ***** válasza:
na, csak megoldódott a rejtély :D
2014. máj. 27. 20:11
 45/57 A kérdező kommentje:
Őrület, a badge rejtélye.:) ki akartam javítani amúgy az elején, de gondoltam, mindenki tudja, hogy csak elírtam:D
2014. máj. 27. 20:13
 46/57 anonim ***** válasza:
én személy szerint még nem hallottam így nevezni, azért el se tudtam képzelni mi az. :D
2014. máj. 27. 20:15
 47/57 A kérdező kommentje:
a cégünknél angolul kommunikálunk, ezért bizonyos szavakat angolul mondunk, amikre nincs jó magyar szó. pl. have fun, ha valaki programra megy, mert ez jobban kifejezi, mint az érezd jól magad. vagy pl. ez a badge. hülyeség biztosan, valahogy ránk ragadt.
2014. máj. 27. 20:21
 48/57 anonim ***** válasza:
vannak dolgok amikre én sem tudom a megfelelő magyar kifejezést, szóval értem hogy megy ez. csak nekem volt új pont a badge :)
2014. máj. 27. 20:32
 49/57 anonim ***** válasza:

Most mondjam, hogy ismerek egy rakat embert akik multiknál dolgoznak de senkitől nem hallottam még hogy a beléptetőjét badge-nek hívta volna, pláne írásban nem. Meg alapvetően, attól még hogy a munkahelyen angolul kommunikálsz, a magánéletben ha nem a munkatársaiddal beszélsz még nem kellene. Szerintem...

Na mindegy ez úgysem a kérdéshez tartozik, szóval lapozzunk.

2014. máj. 27. 20:38
 50/57 anonim ***** válasza:
pl. have fun, ha valaki programra megy, mert ez jobban kifejezi, mint az érezd jól magad - helyett: Jó szórakozást! Egszerűbb.
2014. máj. 27. 20:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!