Mit tegyek az osztálytársaimmal? Állandóan beszólogatnak a ruháimra, akármit veszek fel. (bővebben lent, kicsit hosszú)
Sziasztok.
Már annyira nem tudom mit gondoljak erről az egészről, hogy ide ,,menekültem" tanácsért. Az a bajom, hogy teljesen kikészítenek javarészt az osztálytársaim (főként a fiúk) azzal, hogy megszólják, bármilyen ruhát/cipőt veszek, hordok.
Eddig akármit vettem, néhányan állandóan beszólogattak érte, pedig én nem tartottam annyira ,,gáznak", mint ők. Ne értsetek félre, nem szakadt cuccokban járkálok sehova, de nem is költök 20-30ezreket pulcsikra és cipőkre.
Mindig olyan ruhákat veszek, amik megfizethető áron vannak és szerintem jól is nézek ki bennük. (anyukámmal szoktam vásárolni, és ezt ő is meg szokta erősíteni/megcáfolni) De mivel nem 25000FT-os Nike cipőm van, az a néhány ember állandóan belém köt.
Néha olyanokat is beszólnak, hogy így csóró, úgy csóró, és ha ilyen cuccokban ismerkedik, soha nem lesz barátnője. Nyugodt típus vagyok, ezekre igyekszem nem figyelni, de azért ha meglátom őket és végignézek magamon, mindig eszembe jut.
De nem értem... Ők 14 évesen semmit sem tesznek azokért a cuccokért, amiket magukon hordanak. A szüleik dolgoznak értük és adják nekik a pénzt. Az én szüleim nem keresnek olyan sokat, hogy 2havonta megengedhessünk magunknak egy új cipőt/mobilt 30-40 ezerért. És ez engem nagyon bánt, hogy ez miatt cseszegetnek.
Mennyit számít nálatok egy idegenen a ruházat, ha ismerkedtek? :/ Nagyon óvatosan ismerkedek, félek hogy más is beszól azért, ahogyan öltözködöm. De én így érzem jól magam... És az pedig még inkább, hogy akiket a barátaimnak tartottam, néha ők is felveszik ezt a stílust és cseszegetnek.
Ti mit gondoltok erről? Ne foglalkozzak velük, szóljak vissza vagy mi? Már teljesen tanácstalan vagyok... 14/F
(Senki ne értse ezt félre, nem járok szakadt cuccokban. A középkategóriás árukból veszek leginkább, szóval 7000ft fölött nem nagyon kell nekem pulóver, vannak sokkal jobbak is, olcsóbban. De ezt azok az emberek akik beszólnak érte nem értik meg, hogy engem rohadtul nem érdekel hogy Adidas vagy Nike virít a cipőmön vagy a széldzsekimen, hanem hogy megfeleljen arra, amire használom. De nem tudom, hogyan álljak hozzá az egészhez...)
Hát nem szívesen lennék a helyedben.
Tényleg próbálj meg nem venni tudomást róluk. Az ilyenek csak vagánykodnak azzal hogy nekik mire futja és mindenkit lenéznek aki nem márkás ruhákban jár. Szerintem sokszor sokkal jobb ruhákat lehet kapni vagy ugyan olyat egy márkaboltban mint például egy kínaiban és ráadásul sokkal de sokkal olcsóbban.
A "barátaidnak" pedig megmondhatod szerintem nyugodtan hogy ők már csak tudhatnák hogy nektek nem engedi meg az anyagi helyzetetek az ennyire drága cuccokat és hogy a barátoktól nem ezt várnád el, hanem támogatást.
Ha meg esetleg cikinek, régimódinak..tartják a ruháidat akkor pedig ne azt mondják hogy csóró vagy hanem esetleg adjanak tanácsot hogy milyen lenne jobb.
Nem töltessz fel magadról képet hogy miket hordassz(fej nélkül) vagy csak 1-2 ruhádról?!
Te vagy a normális. Azokkal, akik ilyen felszínesek, ne törődj. Jobb is, hogy az úgynevezett barátaidról is kiderült, hogy ilyenek. Jó nagy taplók lehetnek, akik azért szekálnak, mert nem hordassz márkás holmikat.
Állj ki magadért, szólj vissza nekik, ne hagyd, hogy bántsanak.
Te nagyon érett vagy a korod ellenére! Kitartás, nem lehet egyszerű most, de hidd el, a hiba nem benned van. Teljesen okés hogy neked normális értékrended van..
légy a magad módján egyedi, hogy a sok tucatember irígykedjen, vagymi.. illetve tojd le őket magasról, aki számít, az úgysem bánt :)
Figy, én jóféle turiból és Teszveszről, meg Vateráról öltözködöm. :D
Olcsón. :Đ
Soha nem költe(t)nék pár ezer forinttal többet egy ruhára. Még a bakancs lehet drágább, de az bakancs. :P
Ne figyelj oda, csak vagyánykodnak. Amúgy az tényleg idegesítő, hogy a szüleik pénzével kérkednek, mert semmi közük nincs ahhoz, hogy ilyen cuccokban járnak. Ha elmennének melózni, és úgy vennének 20ezres farmert, azt mondanám, kérkedjenek, így én is kérkednék. De addig, amíg a szüleim veszik, inkább kussolnék a helyükben, és örülnék, hogy egyáltalán van mit felvennem.
Sokan azt nem nézik, hogy van olyan, akinek a szülei nem keresnek havonta félmilkót, és nem futja a 30ezres cipőkre. Vállald, hogy csóró vagy, én is azt csináltam, amíg b*szogattak. Valaki megkérdezte, hogy nekem minden cuccom teszveszről van-e. Erre azt válaszoltam, hogy a legtöbb igen, elvégre csóró vagyok, mindezt széles vigyorral. Röhögj a bunkó pofájukba, és közöld velük, hogy a te barátnőd legalább nem a pénzedre fog utazni...
Sőt... Én a helyedbe bemennék az osztályba, és vigyorogva megjegyezném, hogy: "Emberek, ezt a pólót 500 forintért vettem TURKÁLÓBÓL! XD" Cukkold őket így, és ha tudják, hogy te le se szarod őket, abba fogják hagyni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!