Mit tegyek az osztálytársaimmal? Állandóan beszólogatnak a ruháimra, akármit veszek fel. (bővebben lent, kicsit hosszú)
Sziasztok.
Már annyira nem tudom mit gondoljak erről az egészről, hogy ide ,,menekültem" tanácsért. Az a bajom, hogy teljesen kikészítenek javarészt az osztálytársaim (főként a fiúk) azzal, hogy megszólják, bármilyen ruhát/cipőt veszek, hordok.
Eddig akármit vettem, néhányan állandóan beszólogattak érte, pedig én nem tartottam annyira ,,gáznak", mint ők. Ne értsetek félre, nem szakadt cuccokban járkálok sehova, de nem is költök 20-30ezreket pulcsikra és cipőkre.
Mindig olyan ruhákat veszek, amik megfizethető áron vannak és szerintem jól is nézek ki bennük. (anyukámmal szoktam vásárolni, és ezt ő is meg szokta erősíteni/megcáfolni) De mivel nem 25000FT-os Nike cipőm van, az a néhány ember állandóan belém köt.
Néha olyanokat is beszólnak, hogy így csóró, úgy csóró, és ha ilyen cuccokban ismerkedik, soha nem lesz barátnője. Nyugodt típus vagyok, ezekre igyekszem nem figyelni, de azért ha meglátom őket és végignézek magamon, mindig eszembe jut.
De nem értem... Ők 14 évesen semmit sem tesznek azokért a cuccokért, amiket magukon hordanak. A szüleik dolgoznak értük és adják nekik a pénzt. Az én szüleim nem keresnek olyan sokat, hogy 2havonta megengedhessünk magunknak egy új cipőt/mobilt 30-40 ezerért. És ez engem nagyon bánt, hogy ez miatt cseszegetnek.
Mennyit számít nálatok egy idegenen a ruházat, ha ismerkedtek? :/ Nagyon óvatosan ismerkedek, félek hogy más is beszól azért, ahogyan öltözködöm. De én így érzem jól magam... És az pedig még inkább, hogy akiket a barátaimnak tartottam, néha ők is felveszik ezt a stílust és cseszegetnek.
Ti mit gondoltok erről? Ne foglalkozzak velük, szóljak vissza vagy mi? Már teljesen tanácstalan vagyok... 14/F
(Senki ne értse ezt félre, nem járok szakadt cuccokban. A középkategóriás árukból veszek leginkább, szóval 7000ft fölött nem nagyon kell nekem pulóver, vannak sokkal jobbak is, olcsóbban. De ezt azok az emberek akik beszólnak érte nem értik meg, hogy engem rohadtul nem érdekel hogy Adidas vagy Nike virít a cipőmön vagy a széldzsekimen, hanem hogy megfeleljen arra, amire használom. De nem tudom, hogyan álljak hozzá az egészhez...)
Ha ők 14 évesek akkor gondolom te is annyi vagy nem??Mert ha igen akkor jobb esetben most vagy gimi elsős rosszabban most még elsőbe!
Szóval valószínűleg ha most még gimibe akkor ott kapsz új osztálytársakat és lehet hogy nekik meg te leszel a menő!Ha meg már ők a mostani osztálytársaid meg haverjaid érettségiig akkor meg mondd el ezt nekik is nyugodtan!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!