Honnan tudhatom, hogy rá van szükségem, vagy csak valakire, hogy mellettem legyen?
Figyelt kérdés
Még csak ismerkedünk, kedveljük egymást, de nem tudom hogy amikor hiányzik, akkor csak egy bemagyarázott "szükség" hiányzik, hogy valaki mellettem legyen, és érdeklődjön felőlem, vagy rá vagyok ennyire kíváncsi.2014. máj. 27. 11:29
1/3 anonim válasza:
véleményem szerint nincs ilyen hogy belemagyarázom :D ha hiányzik akkor tényleg van valami, nekem is egy csajjal majdnem összejött a dolog de nem tudtunk találkozni hónapokig és nagyon hiányzott, van ilyen , de mindkettőtökön áll hogy lesz e belőle valami :)
3/3 anonim válasza:
Ha tényleg személy szerint őt szereted, akkor a rá jellemző gesztusok, szavak hiányoznak. Amit más nem tudna megadni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!