Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte már belebetegszem, hogy nincs mellettem egy társ. Létezik, hogy ennyire szükségem van a szerelem-szenvedélyre?
Szeretnék szeretni valakit, puszilgatni, számítani rá... Csak boldognak lenni valakivel.
Nem bírom enélkül.
17 éves vagyok, a család nincs igazán ott a háttérben (mögöttem).. csak magamra számíthatok.
Velem is ez a helyzet és tudom, hogy nehéz:( Én 16 éves vagyok és még nem volt barátom, ez nagyon bánt. De csak azért nem fogok összejönni akármelyik fiúval, hogy elmondhassa nekem is van barátom. És szerintem te se tedd. Várd meg azt a személyt, aki megérdemli a szereteted :)
16 éves lány
Persze, hogy szükséged van rá.
Egyszer az életben mindenkin átfut ez az érzés, szóval messze nem vagy egyedül.
Rengeteg időd van megtalálni a normális embert, aki partner ebben, csak na hagyd, hogy a vágyaid rossz döntésre késztessenek. 24/f
Fiú vagyok, nekem 21 éves koromban lett először Kedvesem, pedig már évek óta hiányzott valaki. De lévén mindaddig nem került alkalmas-kompatibilis társ, hát ki kellett bírni. Nem egyszerű, de meg lehet oldani. Kitartás!
Amúgy ajánlom figyelmedbe ezt:
Mostani (sorban a harmadik, és immár utolsó) Kedvesemet, illetve még pontosabban Kedves Nejemet, lévén össze is házasodtunk már egy jó ideje, is itt találtam meg. Hátha neked is szerencsét hoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!