Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Kamasz-szerelem"! Mit tegyek?
Sziasztok!
14 éves leány vagyok,nyolcadik osztályos tanuló.
Még a tavalyi tanévben beleszerettem egy 14 éves fiúba(akkor hetedikes voltam,ő nyolcadikos...tehát ő egy évvel idősebb nálam). Elmondom hogy "láttam meg"(ha valakit érdekelne...):
Az iskola "étteremben" ültem az asztalnál,ő a mögöttem lévő asztalnál ült(,de akkor még nem voltam belé szerelmes..). Odanéztem,ő is nézett rám,és"gyengéden/enyhén"mosolygott.Szerelem volt első látásra...:). Megláttam,és egyből bele szerettem.Ez volt úgy Februárban.Minden nap,amikor láttam,a boldogsághormonok csak úgy repkedtek bennem.=)Leírhatatlan.:D
Amikor mentem haza a suliból,nap mint nap az előttünk lévő háznál ült.(A szomszéd házban lakik az egyik barátja...)Szóval ült minden nap,és várta,hogy odaérjek,amikor a szemébe nézek elmosolyodunk mindketten.Ez így volt (hááát úgy) tavasszal,szinte minden nap.:D
(Óóó úgy szeretném látni azt az ari arcát...^^)
Eljött a ballagás napja. :j. (Nyolcadikos volt,tehát ő is ballagott.) Nálunk úgy van kialakítva,hogy a ballagók felmennek egy "emelvény(szerű)ségre",és ott állnak az ünnepség végéig.Végig engem nézett... >< <3 :)
Nyáron talán egyszer láttam...talán...D:sajnos...:(
Aztán jött az ősz,az iskolakezdés.Ő elballagott,én maradtam az általános suliban...Szeptemberben láttam sokszor(a haverja háza előtt,a szomszédháznál..[tudjátok,amit írtam XD]).Azután jöttek a "hidegek"(másképp nem tudom írni..xd,) az október,november,azóta nem láttam...:/
Ez az utca,amiben lakom,ez vezet az ő házuk utcájának az utcájához.Egyszer el fogom "csípni",de akkor mit mondjak neki?Vagy,vagy hogy tudnék vele máshogy beszélni?(telefonkönyv>telefon kizárva,mivel a vezetékneve igen elterjedt ebben a városban...)
Vagy hogyha találkozok vele valamikor véletlenül,akkor mit mondjak?((Meggyőződésem hogy tetszek neki...))
Mert simán azt hogy:"Szia heló,én nekem Te igazán bejössz,és gondolom fordítva is így van...!"-ezt nem igazán mondanám...:D Na mit mondjak?Légy/Legyenek szíves/szívesek tanácsot adni!:) =)
Kéérem! És bocsánat hogy ilyen hosszú!><
14/L
Bocsi nem tudok válaszolni mert untam elolvasni.
ne irj ilyen sokat...
Szerintem aranyos történet. :)
Ha ismersz/ismertél az osztályukból valakit, akkor tőle is megkérdezheted, hogy hívják a srácot.
De ha tudod, hogy melyik utcában lakik, akkor a telefonkönyvből a vezetékneve alapján kikeresheted! :)
És igen, az új iskola jó téma, pl. odamész hozzá, és megkérdezed, milyen a suli, mert lehet, hogy te is oda szeretnél menni továbbtanulni, vagy valami hasonló, rávezető szöveg.
Sok sikert! :)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!