Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lelki társat honnan lehet felismerni? Első látásra "szerelem" vagy "szerelem nélküli" lelki társ is van? Vagy "csak" vonzódás van iránta? (mert ugye tudjuk, hogy a vonzódást, nem mindig kíséri szerelem)
Az én lelki társam sosem volt a szerelmem. És nem ismertem fel elsőre. Sőt, fel sem figyeltem rá. Aztán elkezdtünk beszélgetni. És szépen lassan világossá vált.
Amikor befejezi a gondolataidat, meg csak ránézel, és tudod, h mi jár a fejében... Amikor tudod, h éjjel 3-kor sem zavarnád, ha eszedbe jutna egy sor egy versből, és azt megírnád neki smsben...
Sztem létezik lelki társ szerelem nélkül, sőt, sztem csak úgy létezik. És igen, van vonzódás, de nem szexuális, hanem intellektuális. Gondolati, metafizikai vonzódás.
Nem tudom, honnan lehet felismerni, de felismered, ha megtalálod. :)
(24/L)
így van a lelki társad az nem feltétlenül a szerelmed, sőt legtöbb esetben nem is az.
ez egy olyan személy aki előtt nincsenek gátlásaid, megszűnnek a korlátok, teljesen felszabadult vagy vele mikor beszélgetsz illetve mikor találkozol.
Gyakorlatilag nincs olyan téma, olyan dolog amiről ne tudnál vele beszélgetni illetve amiről nem mernél vele beszélgetni. Megértitek egymást minden téren.
Megérzitek ha a másikkal valami baj történik, szinte látjátok egymás gondolatait.
Szinte ő a legjobb barátod is. Ha problémád van őt hívod őt keresed, és mint egyik válaszoló írta, akár hajnali 3 kor is felhívod mert tudod hogy nem fog leszúrni, és bármikor a rendelkezésedre áll. Egyszerűen tudod azt , hogy ő az a személy aki mindig melletted áll. 26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!