Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez szerelem vagy csak vonzódás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem vagy csak vonzódás?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég összejöttem egy fiúval.. nagyon jól érzem magam vele, vonzódom hozzá, ha meglátom, akkor hevesebben dobog a szivem, tegnap is alig bírtam elengedni, nem akartam hogy elmenjen. Hiányzik, mivel most vidéken vagyok nem tudunk találkozni... annyira vágyom rá, hogy itt legyen velem. Olyan nagy volt a késztetés, hogy kimondjam azt, hogy szeretlek, de még korainak tartottam. :( Ez szerelem?
2009. dec. 20. 20:35
 1/4 anonim válasza:
hát attol függ hogy tényleg mennyire régóta vagy vele..mert ez lehet csak fel lángolás is.lehet akár szerelem..de lehet csak vonzalom.
2009. dec. 20. 20:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem olyan régóta, talán egy hete, de már korábban is beszélgettünk és már akkor is kezdtem érezni valamit.
2009. dec. 20. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Még csak vonzalom, amiböl szerelem is lehet.
2009. dec. 22. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:
A szerelem nem az eltelt időtől függ, és szerintem nem lehet elválasztani, vagy egyértelműen meghatározni, mikor kezdődik a szerelem, és mikor ér véget a vonzalom szakasza. Ne is gondolkodj ezen, hagyd, hogy alakuljanak a dolgok köztetek. Viszont a kimondással óvatosan, ha korainak tartod ne mondd még ki! Én inkább megvárom, amíg ő mondja. :)
2009. dec. 22. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!