Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érezted, hogy ez már nem csak vonzódás hanem esetleg szerelem?
Tegyük fel tetszik neked valaki, jártok, és lassan aközben alakul ki a szerelem, mi változik a kezdetekhez viszonyítva? Vannak erre utaló jelek? Viselkedés? Vagy mit érzel amikor tudod, hogy szerelmes vagy?
(Sosem voltam szerelmes és most lehet ha az leszek vagy már vagyok...és nem igazán tudom, hogy ez szerelem vagy csak egy erős fellángolás)
Addig nem járok senkivel amíg nem vagyok belé szerelmes, ne ragaszkodom hozzá, mint társhoz, stb.. Ha tetszik egy lány, elkezdek udvarolgatni neki, aztán majd a többi kialakul. Lehet hogy neki sem kellenék, mint potenciális társ, de ez megtörténhet fordítva is. Bár most csak barátkozás jöhet szóba...:)
Aki azt állítja hogy sosem volt szerelmes az szerintem hazudik..:)
hát velem úgy volt, hogy az elején szerettem vele lenni, meg minden, de úgy nem éreztem különösebben semmit. aztán összekaptunk "egy kicsit" 8ne üvöltözős jelenetet képzelj el) és nem akartam, hogy idegesen váljunk el egymástól, úgyhogy mondtam neki, hogy nyugodtan szidjon, csak ne máson vezesse le...erre azt mondta, hogy szeretlek. rettentően eldöbbentem, de akkor én is rádöbbentem, hogy én is így érzek iránta.
talán az a legfőbb jele, hogy vele akarsz lenni mindig, és mikor megölel legszívesebben sosem engednéd el.
bár ez változó, mert van olyan csaj aki nagyon nyomulós, és mindig így van ezzel, de én nem tartozom közéjük és ja..
14.29 vagyok. Én sosem féltem kimondani, mert ha valakit szeretek, az már nálam feltétel nélküli bizalmat jelent és tudom, hogy azáltal hogy kimondom amit érzek, a kapcsolatunk csak még erősebb lesz, nem hogy visszarántaná.
Engem akkor rémiszt meg ez a szó, ha valaki egy hónap együtt lét után minden este elmondja hogy szeret. Számomra ez olyankor még korai és túl sok. Ha 60-szor elmondja hogy szeret, attól én még nem fogom azt érezni, remélem érted miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!