Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor érezted, hogy ez már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor érezted, hogy ez már nem csak vonzódás hanem esetleg szerelem?

Figyelt kérdés

Tegyük fel tetszik neked valaki, jártok, és lassan aközben alakul ki a szerelem, mi változik a kezdetekhez viszonyítva? Vannak erre utaló jelek? Viselkedés? Vagy mit érzel amikor tudod, hogy szerelmes vagy?

(Sosem voltam szerelmes és most lehet ha az leszek vagy már vagyok...és nem igazán tudom, hogy ez szerelem vagy csak egy erős fellángolás)

2011. jún. 26. 14:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Persze. Értem én.

14:29-es Szerinted 3 hónap után mennyire reális? Olyan bizalmatlan vagyok mindenkivel, 3 hónap után mondta, és ő sem dobálózik vele én meg félek kimondani.

2011. jún. 26. 15:43
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Amíg félsz kimondani, addig ne mondd ki. Amíg nem vagy biztos az érzéseidben, addig kicsit pihentesd a témát! Nem kell feltétlenül most azonnal fényt derítened arra, hogy mit is érzel, úgysem fogsz rájönni, hiszen olyan dologról van szó, amit még nem éreztél. Ha már úgyérzed ez tényleg szerelem, akkor nyugodtan mondd el neki. :) Addig ha rákérdezne, akkor mondd el őszintén azt, amit itt leírtál, ha igazán szeret akkor megérti!

Egyébként saját tapasztalatból kiindulva, én régen mindig azt hittem, hogy na igen ez a szerelem... aztán jött a következő kapcsolat még mélyebb érzésekkel és rájöttem, hogy előtte fogalmam nem volt mit is takar ez a szó. Egy-egy hosszabb kapcsolatom mindig többet és többet adott. Az utolsónál és egyben az eddigi leghosszabb kapcsolatomnál éreztem azt, hogy ennél már nem lehet feljebb... persze lehet jön valaki aki erre megint csak rácáfol, de nembaj. :) Tehát ne aggódj ilyeneken. Lehet hogy szerelmesnek érzed magad, ne félj kimondani, ha igen... de akkor se lepődj meg, hogyha esetleg jönne egy következő kapcsolat, akkor ott teljesen újraértékelődik benned a szerelem fogalma. Ez az érzés pont azért olyan nagyszerű, mert az ember nem tudja megmagyarázni, fogalma sincs hogyan és miért alakul ki, illetve hogy egyáltalán mit is kéne éreznie.

2011. jún. 26. 17:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Aki fiú most tetszik nekem akkor éreztem, hogy ez több mint vonzódás ,amikor elmondta, hogy én is tetszem neki s fogta a kezem. Ekkor már éreztem hogy itt vmi nem stimmel. Aztán mikor megcsókolt,tudtam, hogy ez szerelem. Az már más kérdés, hogy nem lehet köztünk semmi..
2013. jún. 22. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!