A fiuk tényleg nem bírják az olyan lányokat, akik "adnak magukra"? 20/L
Nagy része szerintem teljesen alap dolog, szóval ezzel nem lenne baj. Kivéve akkor, ha már tényleg túlzásba viszi az illető. Ezt persze innen nem láthatjuk.
A gyakori kérdéseken meg amúgy is felesleges ilyen kérdést feltenni, mert itt csak kiéhezett "pasik" vannak, akinek teljesen mindegy ki vagy mi, dugnának mindent ami mozog.
Mi a gond? Szerintem ez a minimum, alapvető higiénia meg törődés, hogy az ember figyel magára. A fiúk az olyan lányokat nem szeretik akikről süt, hogy el vannak ájulva maguktól, egoisták és r*bis kinézetük van. Persze megdugni azért megd*gnák az ilyeneket.
20/L
nem értem, hogy a te pasik felé támasztott elvárásaidnak-amennyiben nem irreálisak- mi köze ahhoz, hogy ilyen nagyon foglalkozol magaddal? az elvárásaid is olyan magasak mint amennyit magaddal foglalkozol?
szerintem tény, hogy egy ilyen nő sok férfiben keltheti azt az érzést, hogy úgy sem kellek neki, mert nem vagyok hozzá elég jó, plusz biztosan nagyon beképzelt és anyagias stb... ugyanakkor sokan túl is tudnak lépni ezeken a sztereotípiákon ha egy-két beszélgetés alkalmával rácáfolsz és bizonyítod, hogy "normális" jó fej csaj vagy.
A barátnőmet többek közt azért szeretem, mert egyrészt igényes, tiszta, ügyel magára de ugyanakkor képes ezt néha elengedni, és pl birkózni velem a földön fetrengve. Nem festi ki magát naponta, egyrészt vakolat nélkül is igen szép, másrészt a különleges alkalmak ettől is különlegesek lesznek: ízléses sminkmennyiséget használ, épp csak kiemeli az arca szépségét. Mozog, de nem edzésfüggő, gyantáz, de nem görcsöl rá, ha időnként kimarad, csinosan öltözködik, de néha jobban érzi magát egy kicsit slamposan.
Mindettől valahogy emberi számomra, sosem kell aggódnunk, hogy mást mutatunk egymásnak, mint a valóság.
Azt hiszem, eléggé hálás lehetek érte :)
24F
Ezt a mondatod sajnos nem hiszem el: "Elég félénk vagyok, a pasizást illetően," sokat hallottam már ilyesmit, aztán mindig kiderült, hogy már 10+ kapcsolata volt az illető hölgyeménynek... :P
"Nem plasztikai dolgokra értem, bár ha lenne elég pénzem, azért ezt-azt megcsináltatnék magamon"
Ez számomra biztos nagyon kiábrándító lenne, mert nem szeretem az ilyen mértékű mesterséges dolgokat, persze haj és körömfestés, simán belefér. :) Meg azért az sem árt, ha mondjuk kirándulni mennénk, akkor ne kisestélyiben és tipegőben jelenj meg! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!