Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A fiuk tényleg nem bírják az...

A fiuk tényleg nem bírják az olyan lányokat, akik "adnak magukra"? 20/L

Figyelt kérdés
Én is egy ilyen lány vagyok, azért is tettem fel a kérdést. Nem plasztikai dolgokra értem, bár ha lenne elég pénzem, azért ezt-azt megcsináltatnék magamon, ami nem tetszik és nem divatból, miközben nincs is mit "javítani" alapon. Szeretem, ha mindig szép, festettek a körmeim, ha frissen festett a hajam és nem látszik semmi lenövés (nem szőke vagyok), ha üde illatom van, ha nincs sehol szőr, ahová nem kell, ha mindig van rajtam egy kis smink, ha csak testhezálló (de nem kihívó) ruhákat hordok, mert jól áll, ha rendszeresen mozgok és figyelek magamra, a kilókra és igyekszek egészségesebben enni, szóval ilyen dolgokra gondolok. Elég félénk vagyok, a pasizást illetően, de barátnőim szerint kicsit lejjebb kéne adnom, mert a fiuk nem bírják az ilyen túl lányos lányokat. Nem vagyok hisztis, kényes sem beképzelt. De nem tehetek róla, ilyen a jellemem, szeretem kihozni a maximumot és kész. Igaz ez, amit a b.nőim mondanak? Fiuk? Lányok tapasztalat?
2014. máj. 27. 03:53
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Még annyit, buta sem vagyok és lusta, jelenleg is suli mellett dolgozom.
2014. máj. 27. 03:55
 2/18 anonim ***** válasza:
Ezzel semmi baj. No de mennyi esélye lenne egy pocakos srácnak bármilyen tuti a személyisége?:D
2014. máj. 27. 03:59
 3/18 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló, tetszett már testesebb pasi, juj de még mennyire, szerelmes voltam, hónapokba telt, míg sikerült elfelejtenem. Engem igenis érdekel a jó személyiség, mert anélkül egy ember üres, legyen akármilyen jóképű.
2014. máj. 27. 04:04
 4/18 anonim ***** válasza:
Akkor írjak? Mert a személyiségem ellenállhatatlan.:D
2014. máj. 27. 04:05
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Én a festett hajat személy szerint nem szeretem, de ha valakibe beleszeretek, az nem a haja miatt van, szóval ha z arcod és a szemed szép, akkor a többi nem számít :)

üde illat: nem bírom a mesterséges parfümök szagát.. bár azért van ami tetszik xD gyümölcsös-virágos-fűszeres illatok kb

sehol nincs szőr: ez nekem mindegy, jó is, de nem zavarna az se, ha lenne :)

kis smink: én azt szeretem ha nem mindig van smink egy lányon, inkább csak néha

egészséges vagy, mozogsz, nem zabálsz: ez hatalmas plussz! :))

a többi is csak jó benned :)

2014. máj. 27. 04:06
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont az ilyen lányok tetszenek. 22/F
2014. máj. 27. 04:11
 7/18 anonim válasza:
89%

"...mert a fiuk nem bírják az ilyen túl lányos lányokat...."

Na ilyen hülyeségek is csak akkor jönnek elő ha egy csapat lány összejön és okoskodni kezdenek a fiúk gondolat világáról.

Fiú részéről meg jellemzően akkor szokás leszólni egy ilyen csajt ha "savanyú a szőlő".

2014. máj. 27. 04:24
 8/18 anonim válasza:
Lehet hogy a barátnőid csak egy picit irigykednek :D
2014. máj. 27. 05:37
 9/18 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj
2014. máj. 27. 06:22
 10/18 Bukor Peti ***** válasza:
szerintem így vagy tökéletes, a barátnőid csak irigykednek.
2014. máj. 27. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!