Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mindenképp pedomacinak számít,...

Mindenképp pedomacinak számít, aki cukinak, vonzónak találja a formás 12-14 éves lányokat is?

Figyelt kérdés

2014. máj. 23. 01:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
Inkább bűncselekménynek.
2014. máj. 23. 01:37
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
Bizony! Méghozzá 5-12 évig terjedő!
2014. máj. 23. 01:38
 3/19 anonim ***** válasza:
77%
Vonzónak éppen tarthatod őket, azzal nincs semmi probléma mert jónéhány jóval többnek néz ki, elég fejlettek. Csak ne érj hozzájuk, mert az meg bűncselekmény. :D
2014. máj. 23. 01:40
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
Jóval többnek néznek ki, kirívóak a korukhoz képest! Tábla kellene rájuk hogy vigyázz még nem múltam el 18!
2014. máj. 23. 02:55
 5/19 anonim ***** válasza:
50%

Ha vonzónak találod, abban nincs semmi baj. Gondolom ilyen esetben a csaj direkt öltözik úgy, hogy kihívó legyen (én is láttam már erre példát - smink, miniszoknya, kivágott ruha stb.). Ha vannak már domborulatai, miért ne lehetne vonzónak találni? Bár egy 12 éves lány az még nem tudom, hogy tudna ilyen lenni - ez szerintem már nem normális, ha őket is megnézed. De egy 14 éves már simán.

De rájuk nyomulni, "valamit tenni velük", az bűncselekmény.

2014. máj. 23. 04:21
 6/19 anonim ***** válasza:
50%

Pedofilnak az számít, aki a pubertás kor előtt lévő gyerekekkel (10 év alatti) szexel. Ha te vonzódsz a 12-14 évesekhez, az nem gáz, ha 18 alatti vagy, mert korban hozzád illik, ez természetes. Ha 18 feletti vagy, akkor kicsit gáz, de nem bűn, max kicsúfolnak ha valakinek elmondod. Ha szexelsz is velük, az még nagyobb gáz, büntethető is, de nem jellemző, mivel nincs aki feljelentést tegyen. Ilyen akkor fordul elő ha a lány akarata ellenére teszed és ő szól a szüleinek.

Sztem 18 feletti lehetsz, úgyh marad meg a max vonzódásnál, de válassz korod beli bnőt.

2014. máj. 23. 07:07
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
Elég undorító, hogy egyesek vonzódnak egy 12-14 éves GYEREKHEZ! mindegy, hogy öltözik, vagy mennyire fejlett testileg, attól az még egy GYEREK!!! és gondolom majd te is azzal fogsz védekezni, hogy dehát kint volt mindene stb. Csak ez nem jogalap arra, hogy bármit is tehetsz. Undorító az ilyen.
2014. máj. 23. 07:45
 8/19 anonim ***** válasza:
16%
Most már van valami új felosztás, ami a pedofilíát aa 10 év alá lövi be, a fölött efebil vagy minek hívják.
2014. máj. 23. 07:59
 9/19 anonim ***** válasza:
28%
az én húgom 11 éves... ha megtudnám, hogy valaki a testét nézegeti, hogy milyen formás vagy valami, letörném a kezét és felnyomnám az illető s*ggébe.... ez undorító..
2014. máj. 23. 08:11
 10/19 PearlDiver ***** válasza:
Amíg csak vonzónak találod őket, de nem molesztálod addig ártalmatlan pedomaci vagy valóban. Ez nem baj, csak koncentrálhatnál a saját korosztályodra is. Ha viszont nagykorúként rájuk repülsz, akkor is lecsukhatnak ha a kislány is benne volt a buliban.
2014. máj. 23. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!