Férfiak, ti mertek/szoktatok megszólítani szép lányokat?
Ebben is lehet fejlődést elérni.
Fiatal, kamaszkoromban elég bizonytalan voltam. 20-21 évesen találkoztam csajozós anyagokkal a neten, amik logikát, rendszert adtak az egész mögé a leszólítástól az ágyba jutásig. Nagyon sok idő volt mire legyőztem magamat és egyre könnyebben értettem szót a nőkkel. Naná, hogy mellé az élet sok más területén is megváltoztam.
Itt ez a besorolás, a példák kb. érzékeltetik hogy miről beszélek:
Régen csak 5, 6-os csajoknál próbálkoztam, meg akkor még 7-esek tetszettek őrülten.
Közel 10 év elteltével már bőven tartok ott, hogy ha van rá lehetőség 7-esnél lentebb lévővel nem kezdek, 8-as nőt nem nehéz szerezni és 9-es kinézetűeket is leszólítok rövid gondolkodás után. Közben nem változott a kinézetem/arcszerkezetem, csak lett önbizalmam, megtanultam a nők nyelvén beszélni, stb.
Aki a nem szép nők között keresgél, az magát is kevésre becsüli. Pl. ahogy én magamat régen. A férfiaknál és a nőknél a szépség nem ugyanazt jelenti. Egy rondább férfinak is lehet szép barátnője, mert ahogy a nőnek a szépsége számít, olyan arányban számít egy férfinak a magabiztossága, nőkhöz való értése, + valamennyire státusza, vagyona.
"mert nekik jobb a lelkük"
Életem első barátnője miatt az egész suli irigyelt. A legszebb lány volt a suliban és őszintén szólva Ő volt az az ember, aki talán a legnagyobb lelki fejlődést okozta egész életemben.
A tepsifejű, elhízott "barátnői" meg gyakorlatilag csak üres héjak voltak akik próbálták majmolni.
Egyáltalán nincs korreláció a külső és a belső közt. Maximum annyi, hogy a belső szépség fokozni tudja a külsőt.
nekem csak nagyon kevés lány tetszik. és akikre gondolok azok ilyen 8-9-es lányok. viszont valamilyen oknál fogja nem tartom magam elég jónak hozzájuk. van bennem egy gát, amit nem tudok átszakítani. meglátok egy szép lányt, és nézni sem akarom, mert úgy sem merem megszólítani. mert sokszor hetekig azon agyaltam egy ilyen után, hogy miért...miért nem tudtam megtenni? így ezzel elkerülöm ezt. pedig jóképűnek mondanak, magas, sportos alkat. el vagyok cseszve... és aki meg nem tetszik, ugye nem is próbálkozom, ennek ellenére nagyon jól el tudok velük beszélgetni, és egy idő után ők kezdeményeznek. ha nem változok meg, akkor boldog sosem leszek...
17/F
én most a 6-7-8-asokkal próbálkozok de kevés sikerrel lehet én is előkeresem a régi önbecsülés tréninges könyvemet amit lassan 5 éve olvastam akkor egy időben a szerint éltem jött egy hosszabb kapcsolat és most ott vagyok ahonnan indultam :S
tömegközlekedés suli szórakozóhely stb a válaszom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!