Férfiak, ti mertek/szoktatok megszólítani szép lányokat?
Figyelt kérdés
Már több férfi ismerősömtől hallottam, hogy inkább a nem olyan szép nők körében keresgél, mert nekik jobb a lelkük. Ti is így vagytok ezzel?2014. máj. 22. 17:24
11/13 anonim válasza:
Asszem annyi konklúzió levonható, hogy aki most jelenleg nem tud csajozni, nem tud bánni a nőkkel, annak nem 8-as, 9-es csajokról kellene ábrándoznia, hanem átlagos lányokkal elkezdeni gyakorolni. Hiszen annak legtöbbször önbizalma sincs a jó nők megszólításához.
Ja és persze letenni arról, hogy 5 leszólítás alatt megtalálja élete szerelmét és abbahagyhatja a csajozást.
12/13 anonim válasza:
egyet értek veled nem adom fel de olyannal sem kezdek aki számomra nem vonzó nem akarom sem őt sem magamat becsapni!
de am van olyan lány akire mindenki azt mondja h 10-es nekem nem tetszik viszont olyan is van h azt mondják átlagos és az én szememben meg gyönyörű!
Nem vagyunk egyformák
13/13 anonim válasza:
Semmilyen lányokat nem merek megszólítani.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!