Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Leszbikus nők, ti hogyan...

Leszbikus nők, ti hogyan ismertétek meg a párotokat?

Figyelt kérdés
20 múltam és biztos vagyok az identitásomban.Még nem volt barátnőm,egész mostanáig tagadtam a dolgot saját magam elől (is).Pár lánnyal már megismerkedtem,de a kalandokból és a komolytalan emberekből nem kérnék többet.Nincs valaki,aki szívesen mesélne a "csajozási" szokásairól?Élőben pl. nagyon bizalmatlan vagyok.Bárkit meghallgatok :) Viszont a pasik meg az okoskodók,ha szépen megkérem őket,kerüljenek.Előre köszönöm a válaszokat!

2014. máj. 25. 14:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Bízok benne :D Köszi,aranyos(ak) vagy(tok)! :)
2014. máj. 28. 15:52
 12/15 anonim válasza:
Én is így voltam ezzel még 3 hónapja ahogy te most. Próbáltam itt is ismerkedni, de nem akart összejönni a dolog. Aztán bekerültem egy foci csapatba és ott megtaláltam a mostani páromat akivel.pénteken leszünk 2 hónaposak :) szóval ne parázz, légy türelmes, akár itt is találhatsz párt, akár egy új közösségben, akárhol :) légy nyitott mindenre mert sosem tudhatod mikor találod meg azt aki a párod lesz :)
2014. máj. 28. 19:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

10 évse voltam, mikor egy osztályba kerültünk.

14, mikor ugyan azonos gimibe, de 2 külön osztályba jártunk.

16 évesen kezdődött a komoly barátság köztünk (legjobb barátok lettünk)

18 évesen szerelmet vallottam neki (egészen addig heteronak tartottam magam, bár voltak jelek... Ő viszont egy nagyon konzervatív család tipikus jókislánya, természetesen full hetero...)

Pár napra rá összejöttünk.

20 évesen összeköltöztünk, majd nem sokra rá megvolt az eljegyzés.

22 évesen megvolt az "esküvő" (lassan fél éve).

Tanácsom (ha nem veszed tolakodásnak):

Az ismerettségi körömben (legyen homo v hetero) azt figyeltem meg, azért nem tart sokáig egy kapcsolat, mert egyből azzal kezdenek. Megismerkednek, megtetszenek egymásnak és már csók, járás (sokaknál hamar van szex is). Nem adnak időt maguknak megismerkedni. Véleményem szerint igazán tartós kapcsolat 99%-ban barátságból alakul ki. Előbb ismerd meg. Tudd ki ő, mik a hibái, ... Mert a rózsaszín köd max pár évig tart. Ha nincs mögötte alap, a kapcsolat sem lesz sokkal hosszabb...

Keresés: Ne kapcsolatra törekedj. Szélesítsd a baráti körödet (ugye a te esetedben leszbikusokkal), ismerkedj, haverkodj, és akkor könnyen kialakulnak barátságok is. A szerelmet pedig ne siettesd/erőltesd, jön magától (amíg nem, addig értelme sincs magadra/magatokra kényszeríteni). Persze kalandokat lehet addig is létesíteni, de a szerelmet hagyd, hogy megtaláljon. Fortuna neked is segíteni fog! :)

Bocsi, hogy hosszú lett. Remélem senki sem érzi kioktatásnak vagy ilyesmi. Ez csak az én véleményem a személyes tapasztalataim alapján. Aztán sok sikert minden magányos leszbikus szívnek! ;)

2014. máj. 30. 02:53
 14/15 A kérdező kommentje:

Uhh köszi :) Tényleg hasznos volt.

Egyet is értek Veled,valahogy így gondoltam én is,csak a türelem nagy kincs..(lenne,ha lenne) :)

2014. máj. 30. 11:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Már kommenteltem, de ezt kifelejtettem belőle amit az utolsó írt, hogy barátságból sokkal stabilabb kapcsolat születik általában! :)
2014. máj. 30. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!