Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti hol ismertétek meg a...

Ti hol ismertétek meg a párotokat?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és még nem volt barátnőm . Nem is kerestem ,mert többnyire zavar a társaság. Iskolában nem kezdek ki egy lánnyal se ,ha pedig egy lány közeledik felém általában nem tud kúltúrált lenni.Nem egyszer fordult elő ,hogy egy lány meztelen képeket küldözgetett ,vagy a dekoltázsát rakta a pofámba egy képen keresztül ,vagy egyszerűen ostoba megszólalásai vannak. Iskolán kívül nem nagyon járok társaságba. Általában otthon olvasok firkálok ,rajzolok ,gitározok, tanulok. Néha beszélgetünk egy sör mellett a haverokkal ,de ennyi. Jóformán a barátaim barátnőin kívül nincs lány a közelemben én pedig őszintén kimondhatom ,hogy nem találok olyat ,aki szimpatikus volna. Nincs is nagyon mondanivalóm egy lánynak ,ami én vagyok az csupa melankólia és negatív hozzáállás a társadalomhoz ,ezt többen mondták már és nem akarok a mai jól elfogadott gusztustalan séma alapján ismerkedni ,miszerint egy fiú feladata ,hogy egy nemi szervet kihámozzon egy személyiségből.

Nagyon hiányzik egy társ ,akivel egy lehetek és érdekelne ,hogy TI ,mi módon találtatok rá a saját értelmes párotokra.

2013. szept. 25. 21:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én a páromat egy szexklubban ismertem meg. Ő kuncsaft volt, én ribi. Azt ajánlom kezdj el élni és felfedezni a világot.
2013. szept. 25. 21:56
 2/11 Lina93 ***** válasza:
Én neten ismerkedtem meg barátommal, véletlen akadtunk össze. Egészen pontosan chat.hu-n, bár nem társkeresési céllal voltunk fent.
2013. szept. 25. 21:57
 3/11 A. Bundy ***** válasza:
a plázában ő a barátaival volt én meg elkezdtem követni őket aztán 1 év útán megunta hogy követem és elküldött a p* csába de én még mindig szeretem ezért vettem kötelet és sokkolót XD
2013. szept. 25. 21:58
 4/11 A kérdező kommentje:

Értékelem a humort és az értelmes válaszokat is. Az igen gyökér válaszokat is elolvasom és megköszönöm.

Remélem mindenki magára ismert.

2013. szept. 25. 22:03
 5/11 anonim ***** válasza:

Én is a neten ismertem meg a barátom egy társkeresőn. Bár ő csak barátkozott, de a személyes találkozónknál teljesen beleszerettem. Aztán lassan ő is ragaszkodni kezdett hozzám, elcsattant az első csók, kb. 2 hónappal később szerelmet vallott.

20/l

2013. szept. 25. 22:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem Tom, szerintem is hülyeség suliból csajozni, csak a többihez meg kapcsolatok kellenek.
2013. szept. 25. 22:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Gondolom rám gondoltál a negatív megjegyzéssel, kérdező. Tényleg szexklubban ismertem meg, külföldön.
2013. szept. 25. 22:14
 8/11 anonim ***** válasza:

Jelenleg nincs párom, csak van akit Szeretek. Őt meg, egy kikapcsolódós estén ismertem meg ! :)

N/24

2013. szept. 25. 22:25
 9/11 A kérdező kommentje:
Ez esetben bocsánatot kérek. Kissé abszurdnak hatott ,így elsőre. Legalább lesz mit mesélni az unokáknak ,hölgyem.
2013. szept. 25. 22:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Én egy közösségi oldalon ismertem meg a párom :) Nem face meg ilyenek...Mára már a férjem, azt hiszem jól sikerült az ismerkedés :D

26/L

2013. szept. 25. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!