Ti hol ismertétek meg a párotokat?
17 éves vagyok és még nem volt barátnőm . Nem is kerestem ,mert többnyire zavar a társaság. Iskolában nem kezdek ki egy lánnyal se ,ha pedig egy lány közeledik felém általában nem tud kúltúrált lenni.Nem egyszer fordult elő ,hogy egy lány meztelen képeket küldözgetett ,vagy a dekoltázsát rakta a pofámba egy képen keresztül ,vagy egyszerűen ostoba megszólalásai vannak. Iskolán kívül nem nagyon járok társaságba. Általában otthon olvasok firkálok ,rajzolok ,gitározok, tanulok. Néha beszélgetünk egy sör mellett a haverokkal ,de ennyi. Jóformán a barátaim barátnőin kívül nincs lány a közelemben én pedig őszintén kimondhatom ,hogy nem találok olyat ,aki szimpatikus volna. Nincs is nagyon mondanivalóm egy lánynak ,ami én vagyok az csupa melankólia és negatív hozzáállás a társadalomhoz ,ezt többen mondták már és nem akarok a mai jól elfogadott gusztustalan séma alapján ismerkedni ,miszerint egy fiú feladata ,hogy egy nemi szervet kihámozzon egy személyiségből.
Nagyon hiányzik egy társ ,akivel egy lehetek és érdekelne ,hogy TI ,mi módon találtatok rá a saját értelmes párotokra.
Egy közös barátunk szülinapi buliján találkoztunk. (20/L)
Ne aggódj, az írásod alapján elég értelmesnek tűnsz, biztos találsz egy lányt, aki ezt észreveszi :)
(És sok lány van a tiédhez hasonló hozzáállással egyébként.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!