Leszbikus nők, ti hogyan ismertétek meg a párotokat?
Orientáció :)
Az exemet itt ismertem meg, teljesen átlagos beszélgetésnek indult, majd hosszabb chatelések lettek belőle később pedig skype. Megkedveltük egymást, jött ami minden kapcsolatot megelőz, majd ami alkotja azt. A vége nem volt annyira szép, de maradtak kellemes emlékek. :)
Próbálj minél több emberrel megismerkedni, de ne kapcsolat céljából. Az segít, ha tudják rólad: te ilyen téren nagyon is nyitott vagy. Nem kell pride pólóban flangálni, szerintem más módja is van, hogy ezt jelezd (mind a toleranciád, mind az érdeklődésed a téma iránt). Onnantól pedig, ha valaki megkedvel nem fog azon kattogni téged érdekelnek-e egyáltalán a lányok. Sőt, ők is megnyílnak tetszésükről, nem tetszésükről, ha pedig az a visszajelzés, hogy ők sem vetik meg a saját nemüket, máris tudod merre hány méter.
Csak mutass egy általános toleranciát, nyitottságot, máris nagyobb bizalommal fog hozzád fordulni az az "egy a húszból".
17l
Mind a két barátnőmet közös barátnőn keresztül ismertem meg. De ehhez kellenek leszbi/biszex/meleg/nagyon nyitott hetero barátok. Igazából nagyon nagy mázlista vagyok, sose kerestem, csak úgy megtörtént :)
20/L/L
Szerencsés vagy :)
Köszi a választ!
Jólmegy :D
Mindenki Fortuna kegyeltje :)
Talán nekem is megérné várni!
Köszi a választ.
Hali :)
Engem páro, facen jelölt be :D
lassan két éve együtt vagyunk és egy városba élünk :D
19LL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!