Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Leszbikus nők, ti hogyan...

Leszbikus nők, ti hogyan ismertétek meg a párotokat?

Figyelt kérdés
20 múltam és biztos vagyok az identitásomban.Még nem volt barátnőm,egész mostanáig tagadtam a dolgot saját magam elől (is).Pár lánnyal már megismerkedtem,de a kalandokból és a komolytalan emberekből nem kérnék többet.Nincs valaki,aki szívesen mesélne a "csajozási" szokásairól?Élőben pl. nagyon bizalmatlan vagyok.Bárkit meghallgatok :) Viszont a pasik meg az okoskodók,ha szépen megkérem őket,kerüljenek.Előre köszönöm a válaszokat!

2014. máj. 25. 14:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Orientáció :)

Az exemet itt ismertem meg, teljesen átlagos beszélgetésnek indult, majd hosszabb chatelések lettek belőle később pedig skype. Megkedveltük egymást, jött ami minden kapcsolatot megelőz, majd ami alkotja azt. A vége nem volt annyira szép, de maradtak kellemes emlékek. :)

Próbálj minél több emberrel megismerkedni, de ne kapcsolat céljából. Az segít, ha tudják rólad: te ilyen téren nagyon is nyitott vagy. Nem kell pride pólóban flangálni, szerintem más módja is van, hogy ezt jelezd (mind a toleranciád, mind az érdeklődésed a téma iránt). Onnantól pedig, ha valaki megkedvel nem fog azon kattogni téged érdekelnek-e egyáltalán a lányok. Sőt, ők is megnyílnak tetszésükről, nem tetszésükről, ha pedig az a visszajelzés, hogy ők sem vetik meg a saját nemüket, máris tudod merre hány méter.

Csak mutass egy általános toleranciát, nyitottságot, máris nagyobb bizalommal fog hozzád fordulni az az "egy a húszból".

17l

2014. máj. 25. 15:24
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi,hasznos volt :))
2014. máj. 25. 15:55
 3/15 anonim ***** válasza:

Mind a két barátnőmet közös barátnőn keresztül ismertem meg. De ehhez kellenek leszbi/biszex/meleg/nagyon nyitott hetero barátok. Igazából nagyon nagy mázlista vagyok, sose kerestem, csak úgy megtörtént :)

20/L/L

2014. máj. 25. 21:35
 4/15 A kérdező kommentje:
Hát igen,van akinek csak úgy sikerül :D És van akit kerül az efajta szerencse.
2014. máj. 26. 16:56
 5/15 anonim válasza:
Én is 20 múltam és eddig két barátnőm volt. Az egyikkel 16 éves koromban ismerkedtem meg és egy évig voltunk csak együtt, nem volt komoly a dolog. Ő még kereste az "orientációját", én már biztos voltam benne, csak akart beszélgetni a leszbikusságról és végül egymásba szerettünk, de ő aztán rájött hogy mégis heteroszexuális. A második barátnőmmel csak a véletlen hozott össze, az egyetemen egy évzáró banketten elkezdtünk beszélgetni, idővel barátok lettünk és utána derült csak ki hogy mindketten leszbikusok vagyunk, onnan már mert minden magától és rá két hónapra összejöttünk :D
2014. máj. 27. 19:29
 6/15 A kérdező kommentje:

Szerencsés vagy :)

Köszi a választ!

2014. máj. 27. 19:32
 7/15 anonim válasza:
Eddig, ha belegondolok én is mindegyik volt páromat a barátaim által ismertem meg.:D Sosem kerestem, csak megtaláltak mindig, és eléggé szerencsésnek érzem magam.
2014. máj. 27. 20:01
 8/15 A kérdező kommentje:

Jólmegy :D

Mindenki Fortuna kegyeltje :)

Talán nekem is megérné várni!

Köszi a választ.

2014. máj. 27. 20:08
 9/15 anonim ***** válasza:

Hali :)

Engem páro, facen jelölt be :D

lassan két éve együtt vagyunk és egy városba élünk :D

19LL

2014. máj. 27. 21:59
 10/15 anonim válasza:
Ne aggódj, Te is biztos leszel majd "Fortuna kegyeltje"! :p Csak legyél nyitott, ne titkold az identitásodat, járj olyan helyekre ahol sok leszbikus fordulhat meg.... Szurkolok neked! :) (#5 voltam)
2014. máj. 28. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!