Ramcsiii kérdése:
Ti hogyan ismertétek meg a Párotokat?
Figyelt kérdés
:)2014. máj. 9. 21:06
2/17 PearlDiver válasza:
Nyári táborban voltunk ifjúsági vezetők mindketten. Hétfőtől szombatig aludtunk *összesen* vagy 4-5 órát :)
3/17 anonim válasza:
Neten ismerkedtünk meg, egy hónap múlva találkoztunk és azóta együtt vagyunk. Ez két és fél éve volt.
19/L
5/17 A kérdező kommentje:
:D Heh az tök jó ..:)
2014. máj. 9. 21:10
6/17 anonim válasza:
Egy este ismertem meg meghitt hangulatban. Ránéztem, és máris nyúlt a helyére. Így szerettem bele a markomba.
(Komolyra fordítva volt már pár csajom)
8/17 anonim válasza:
A mostanit a hobbink kapcsán már régóta ismertem, csak eddig szinte fel se tűnt hogy pasiból van :D
Az előzőeket ilyen-olyan közösségből (pl túracsoport, vagy kulturális közösség), vagy még a suliból (egyetem)
9/17 Költőnő? válasza:
most épp nincs, de az eddigiek:
baráti kör
melóhely
gyermekkori barátommal lettünk újra jóban aztán nagyon jóban
szórakozóhelyen
10/17 A kérdező kommentje:
:)
2014. máj. 9. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!