Ti hol, és hogyan ismertétek meg a párotokat? Ha nincs párotok, hol szoktatok ismerkedni?
Neten nem veszik komolyan a dolgot, szórakozó helyre nem szeretek járni, de mikor ott is vagyok, a csajok inkább csak táncolni akarnak, meg megtaperolni a seggem, ismerkedni nem. Utcán túlontúl cikinek érzem a dolgot :D Strandra szeretek járni, de oda meg nem pasizási szándékkal mennek a csajok...
Míg suliba jártam volt egy hely, ahol tudtam ismerkedni, és minden évbe jöttek az új lehetőségek :D De most hogy melózom, és csak hétvégén van szabad időm, már nincs hol...
Kérdés fen...
Én a feleségemet az interneten, egy társkereső oldalon :)
Ennek 11 éve :)
Strandra most hiába is mennél, egy tüdőgyulladáson kívül mást nem nagyon szednél össze :-)
Én szórakozóhelyen ismertem meg a páromat, ő laza kapcsolatot akart, de én nem feküdtem le vele hetekig, azalatt a pár randi alatt pedig belém szeretett és ennek már négy éve :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!