Érdemes még esetleg próbálkozni? (részletesebben lent)
Figyelt kérdés
2 hete találkoztam egy lánnyal, azóta neten beszélgettünk közbe, mert messze tanulok. Nagyon aranyos és kedves, az elején tökre érdeklődőnek tűnt, aztán hirtelen olyan semlegesebb lett. Elhívtam találkozni a hétvégén, amikor én is megyek haza, de ezt válaszolta: "Szìvesen taliznék, de most nem igazánn lesz időm sajna" Ez gondolom ilyen tipikus lerázós duma. Szerintetek próbálkozzak esetleg még? Vagy hagyjam a csudába? Amúgy én személy szerint utálom az ilyen lerázós szövegeket, mert akkor legalább legyen annyi gerince, hogy bocsi nem jössz be kész. Mert szerintem ő is gondolta, hogy nem haverkodni akarok vele.2014. máj. 20. 14:13
1/4 anonim válasza:
Ilyenkor kell visszakérdezni, hogy mikor lesz ideje. Simán lehet, hogy csak elfoglalt.
2/4 anonim válasza:
Valószinű azóta van barátja vagy csak kialakulóban van mással kapcsolata, aki jobban a közelében van.. de téged is megakar tartani, kicsit parkolópályára tett, azt ha nem alakulnak ugy a dolgai elővesz..de ez kicsit érthető, esetleg várd ki mi lesz a dolog vége, ilyesmit tudok elképzelni. 20L
3/4 A kérdező kommentje:
Nincs barátja azt tudom, mert barátnője nagyon ajánlgatta nekem a lányt. Az lehet, hogy tényleg nincs ideje, vagy épp valaki más közelebb áll hozzá. Amúgy arra számítottam, hogy olyan válaszok érkeznek, hogy hagyd a fenébe keress másikat. De örülök az építő jellegű kommenteknek. Végül kiderül van értelme a gyakorikérdéseknek.
2014. máj. 20. 14:44
4/4 anonim válasza:
Ha valaki tudja, hogy messze tanul tőle akit szeret, és csak hétvégén tudna találkozni vele, akkor nincs olyan elfoglaltság amit ne lehetne félretenni, hogy egész hétvégén pár órahosszára összetudjon találkozni a szerelmével, ilyen nincs.. Más lenne, ha lenne lehetőségetek bármikor találkozni és tényleg hétvégén más elfoglaltsága adódik akkor megérthető, de igy ez nagyon lerázós. Azért inkább te is legyél nyitottabb más kapcsolatok felé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!