Megéri facebookon próbálkozni egy vadidegen lánynál?
Figyelt kérdés
Ha ráírok egy vadidegen lányra, akit nem ismerek, de nagyon jól néz ki, lehet belőle valami?2014. márc. 11. 21:49
1/10 anonim válasza:
Ha magamból indulok ki,akkor nem
4/10 anonim válasza:
ja nekem is írt vki németül egyszer -vmi kávémeghívás.. -szerintem kamuprofil volt :P
5/10 A kérdező kommentje:
Aki azt mondja, hogy nem éri meg, az miért mondja ezt?
2014. márc. 11. 22:11
6/10 anonim válasza:
mert a legtöbb ember tuti nem ír vissza idegeneknek.. sőt vkinek nem is lehet írni ha nem vagy ismerőse mert már úgy állítja be a beállításait
7/10 anonim válasza:
Ha jó a stílusod lehet esélyed. Én már csomó lánnyal ismerkedtem meg hasonló körülmények között.
8/10 anonim válasza:
Nekem elég sok levelet küldtek anno random emberek,hogy mennyire szép vagyok és szeretnének megismerni. Többek között ezért is töröltem magam.Valahogy nagyon nem az én pályám a netes ismerkedés,szükségem van arra,hogy lássam,halljam az adott embert.
9/10 anonim válasza:
Utolsó: nyilvánvaló, hogy akik ezzel akarnak próbálkozni, azok nem azért teszik mindezt, hogy ez az egész megmaradjon az internet keretei között, mert ennek ugyan mi értelme lenne?
Tehát általában nem rajtuk, a kezdeményezőkön szokott múlni, hanem a kiszemelten, mindenekelőtt azon, hogy egyáltalán reagál-e valamit a kiszemelt.
10/10 anonim válasza:
Tehát szerintem, ha valaki tudja az illetőnek a nevét, és nincsen korlátozva a levélírási lehetőség, akkor érdemes egy normális stílusú üzenettel próbálkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!