Lányok ha rátok ír egy vadidegen fiú, mert bejön nektek, milyen mit szoktak írni?
Van egy lány az évfolyamon aki nagyon csendes és visszahúzódó és mindig a barátnőivel van és nem tudok vele beszélgetni, de ha tudnék is nem tudom h mit mondjak h kezdjem.
Tudnátok nekem ebben segíteni, hogy ne nézzen egy fajankónak?
"Az attól függ, hogyan indít, viselkedik."
Miért?Hogy kéne?
Elküldöm.
Aki nem tud személyesen kezdeményezni és ismerkedni, ráadásul ezt a hiányosságát hosszú évek alatt sem orvosolja (pár év alatt meg lehet tanulni csajozni), azt ebben a tekintetben eléggé lenézem. Lehet az élet más területein jó, kiemelkedő, lehet rendes ember, de miközben napi több ezer embert látunk, naponta több száz mellett megyünk el és naponta tucatnyi lehetőség adódik az ismerkedésre, nem hiszem el hogy valaki képtelen élni a lehetőségekkel.
"Köszönöm szépen a segítő válaszokat, nem jutottam tovább.."
Azért,mert mindenki csak a hibáidra koncentrált,de megoldást nem tudtak ajánlani.Adok neked egy jó megoldást.LÉGY ŐSZINTE!És ne bókolj az elején
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!