Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet ebből még valami? Van...

Lehet ebből még valami? Van rá esély, vagy felesleges próbálkozni?

Figyelt kérdés

Gimiben volt egy lány aki, - gondolom, mivel később érkezett az iskolába - nem volt túl nyitott, csak pár emberrel beszélt.

Egy osztályba jártunk, ezért nem is próbálkoztam (mert a többiek cikiznének, engem nem is zavarna, de őt ne).

Meg akkor még nem is volt annyi bátorságom, de most így érettségi után úgy érzem több esélyem lenne.

Gimiben nem váltottunk sok szót, párszor véletlenszerűen összenéztünk, aztán rögtön szét.

Arra gondoltam, hogy ráírok fb-n, de nem vagyok biztos a dologban. Félek, hogy félreért, és azt hiszi, hogy csak a szexet akarom. Igazából nem egy top modell, akire csak amiatt mászna rá az ember, viszont volt valami a tekintetében, a szemében, ami megfogott.

Szerintetek megpróbáljam? És ha igen, akkor hogy kezdjek neki?

2014. febr. 18. 22:41
 1/5 anonim válasza:
Valahol az elején mondd meg neki azt amit a második bekezdésben írtál. Kicsit finomabban.
2014. febr. 18. 22:45
 2/5 anonim válasza:
nincs vesztenivalód vele...én megpróbálnám a helyedben
2014. febr. 19. 09:11
 3/5 fruzsina0000000 válasza:
attól függ milyen a kapcsolatotok. hogy viselkedtél vele.
2014. febr. 20. 19:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem sokat beszéltünk, sőt. De nem voltunk rosszban sem.

Igazából az a pár összenézés volt, ami során megtetszett, meg ami reménnyel töltött el, hogy van esély.

2014. febr. 27. 23:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez tök jól hangzott, hogy volt valami atekintetében, szemében! Ezt ha kellő határozottsággal, lazán, vidáman elmondod neki személyesen, akkor van esélyed nála!
2014. márc. 13. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!