Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Emiatt nem merek probalkozni!...

Emiatt nem merek probalkozni! Mit tehetnek?

Figyelt kérdés

Volt egy motoros balesetem aminek koszonhetoen megmaradtak ennek a nyomai. Kozel voltam a halalhoz igy aldom az eget hogy ma is itt lehetek. Jo par mutet volt de ma is megvannak a nyomai a balesetnek karon labon arcon. Nem annyira brutalis de ezek nem fognak elmulni igy muszaj leszek beletorodni. Neha sikerul elfogadnom de nagyon nehez foleg ha ismerkedesre kerul a sor. Zavar hogyha valaki megnezi ezeket es eleve hatranybol indulok nem szivesen jarna velem senki sem. Jo ilyenkor jon hogyha valaki emiatt nem ismerkedik velem azt nem is erdemlem meg de ha senkinek nem tetszem akkor mi lesz??

Kepet nem szeretnek kuldeni csak a velemenyetekre vagyok kivancsi!

21/F

2014. ápr. 8. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyenek a sebek.

Kép nélkül viszont nem tudom megmondani, hogy engem pl mennyire zavarna.

2014. ápr. 8. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Az hogy az arcodon is látszik az mit takar? Heges stb? Szerintem nem tud nagyon mérvadó lenni ismerkedésben. Ha meg igen akkor rossz helyen keresel és azok valószínűleg hulladékok ha egy két seb miatt eltávolodnak.
2014. ápr. 8. 18:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Homlokon van egy nagyobb heg meg karon amelyiken csusztam...:(
2014. ápr. 8. 18:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Higyj nekem, még nem találtad meg azt a lányt aki hozzád illik, a valamire való embereknek nem csak a külső a lényeg.

Nem vagy emiatt hátrányban a lányoknál, akinél igen az pedig egy felületes ember, nem éri meg vele foglalkozni mert belül neki semmilye sincsen (persze, szervei vannak) :D

Tehát csak fel a fejjel, megfogod találni a hozzád illő nőt ;)

2014. ápr. 8. 18:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Nőként mondom: A hegeknek semmi köze ahhoz, hogy egyedül vagy.
2014. ápr. 8. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!