Netes ismerkedésnél volt olyan, hogy beleszerettetek az illetőbe mielőtt találkoztatok volna?
Figyelt kérdés
Személyes találkozó előtt, mikor még nem láttátok egymást. Kort és nemet is irjatok.2014. máj. 19. 23:36
12/22 anonim válasza:
nem szerettem belé, csak nagyon megkedveltem mert sok dologban hasonlóak voltunk
13/22 anonim válasza:
erre én is kíváncsi vagyok h miért bonyolult!
14/22 anonim válasza:
Azért bonyolult, mert meglehetősen nehezen nyílik meg az illető. Tehát ragaszkodik, de mégsem... hülye helyzet.
15/22 Dpoker válasza:
Számomra ez egy őrök rejtély hogyan lehet valakibe netten keresztül bele szeretni LoL EPIC FAIL:::::.......
16/22 anonim válasza:
Igen, sajnos volt, pont azért, amit 10-es is mondott... Elég rossz vége lett, sajnos.
23F
17/22 anonim válasza:
Sajnos igen..
Mondjuk a valóságban is csalódtam volna szerintem, de így durvább volt szerintem.
18/22 anonim válasza:
nekem sajnos volt és azóta nem taliztunk volna úgy,hogy csak kettesben...
19/22 A kérdező kommentje:
18. Hogy érted,hogy nem taliztatok volna úgy,hogy csak kettesben?
2014. máj. 30. 11:47
20/22 anonim válasza:
hány évesek vagytok? szerinted mi az oka, hogy nehezen nyílik meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!