Netes ismerkedésnél volt olyan, hogy beleszerettetek az illetőbe mielőtt találkoztatok volna?
persze ennek az ismerkedési fajtának ez a buktatója.
26p
Nálam max. erős vonzódás, érdeklődés játszik be. Szerelemhez nekem idő kell, meg kell ismernem alaposan a másikat, testi kontaktus is kell hozzá.
Tehát az teljesen elképzelhetetlen, hogy látatlanul beleszeressek valakibe. De olyan volt már, hogy még képet sem láttam róla, mégis rettenetesen megfogott a személyisége. Élőben sem csalódtam, a vonzódás azóta is tart. Csak hát igen bonyolult ügy...
Szerintem az ilyen netes ismerkedéseknél,annyira kimarad a kommunikáció és a kapcsolatteremtés alapja,hogy csak foltokat látsz a másik fél személyiségéből és a hézagokat megpróbálod fejben kitölteni,aztán szépen idealizálod és amikor esetleg találkozóra kerül a sor,akkor csalódsz egy nagyot.
Ez az én eddigi tapasztalatom.Ezért nem is szeretek neten ismerkedni.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!