Mi a megvetendőbb, ha valaki a pénzre hajt, vagy csak a külső érdekli ismerkedésnél?
"Az dobja ram az elso kovet, akinek dobni adott koveket kezebe az Ur!" /Lukacs Laszlo/
De szanalmasnak mkndketto szanalmas:D
2es, valakit a kulsejeert szeretni nem yzt jelenti, hogy meglatod es tetxzik es ezalaojan mesz oda, hanem azt, hogy azt szereted benne, hogy igy nez ki... es mar honapok ota jartok, de meg mindig csak a kulsejet szereted
mindket tulajdonsag erzelmi lamasagot jelent es nem vezet ertelmes parkapcslathoz... idopazarlas csak a sajat boldogsagunk karara
Nem értem miért nem lehet elfogadni mindenki véleményét.
Igen én azt szeretem ha a pasi nálam jóval magassabb minimum 185 centi, látszódnak az izmai, van kocsija és jól keres. Ettől én már gonosz, felszínes és kicsinyes r*banc leszek? Na ne legyünk már álszentek a legtöbb nőnek igenis ez kell a barátnőim is megmondhatják.
Igen 8-as kicsinyes vagy. Ezek felszínes dolgok és a büdös életben nem fogja hosszú távon össztartani a kapcsolatot, mert vagy jön egy jobb Nálad vagy Te találsz egy jobb autóval rendelkezőt, vagy több pénze lesz vagy izomsabb lesz...
Egyébként meg semmelyikkel sincsen baj, amíg őszintén vállalja és nem beszél össze vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!