Hogyan lehet kiszűrni az ismerkedésnél azokat a nőket, akik csak a pénzre hajtanak?
30-as éveim elején járó, jelenleg egyedülálló férfi vagyok, Bp-n élek, de van egy saját házam vidéken is (nemrég vettem).
Úgy alakult az életem apám korai halála miatt, hogy elég nehéz anyagi helyzetben éltünk anyámmal és a két testvéremmel, nagyon sok lemondással járt a fiatalkorunk.
Nekem ez sok problémát jelentett az ismerkedésnél is annak idején, konkrétan egy olyan bérlakásban éltünk, ahova szégyelltem felvinni egy lányt.
Anyukám nagy nehezen, rengeteg munkával és némi kölcsönnel tudott támogatni, hogy szerezzek egy diplomát, és mellette még eltartotta a két fiatalabb testvéremet is.
Tanulás után nem igazán tudtam itthon kamatoztatni a tudást, amit az egyetemen tanultam, és volt egy csomó adósságunk, ezért külföldre mentem, és ott dolgoztam 24-31 éves korom között.
Amikor hazajöttem, az egyik testvéremmel és egy ismerőssel belevágtunk egy vállalkozásba, mindenki belerakta a félretett pénzét, ami, bár nem akarom elkiabálni, de olyan jól beindult, hogy álaminkban sem gondoltunk volna (külföldi megrendelésekre dolgozunk).
Megengedhetek magamnak olyan dolgokat, amire azelőtt gondolni se mertem, és tudom segíteni a családomat is.
Annyi a lényeg az egészből, hogy sok olyan nő, aki azelőtt észre sem vett, vagy észre sem vett volna, most gyakorlatilag könnyű préda lenne.
Erre lehet azt mondani, hogy szuperjó dolog,ha könnyű kalandokat keres az ember, de ha normális kapcsolatot szeretnék, ne csak a pénzem miatt legyen velem.
Amúgy a külsőmmel nincs probléma (ezt ki merem jelenteni), tehát nem az lenne a helyzet, hogy egy "Woody Allen" kinézetű emberke oldalán hirtelen cicababák jelennének meg.
Csak normális válaszokat kérnék
Úgy, hogy stikába megnézed, hogy viselkedik számára ismeretlen egyszerűbb emberekkel, hogy viszonyul a nála szegényebb emberekhez és a hajléktalanokhoz. Mit jelent számára a titulus, a rang. Milyen körökben próbál mozogni és bekerülni. Mit mond azokról az emberekről, akiknek az egészsége picit meg van rendülve(pl.rossz fogazat) pl. lenézi őket és elitéli, megveti.. Kifelé, hogy nyűl le-ha egyáltalán lenyúl.Mit jelent neki az iskolai végzettsége egy embernek.Pletykás-e, kibeszéli-e a háta mögött az embereket.Van-e önkontrollja.
Milyenek a szülei vele: jelen van-e az elkényeztetettség és a majomszeretet.
Ha mindezeket megnézed, simán kifog bukni a máz mögül a valóság az illetőről, és mit jelent számára a pénz.
A megvesztegethetőségét is meg lehet nézni, de az csalóka, arra rá lehet játszani.ha valaki nagyon akar.
Ne beszélj sokat az anyagi helyzetedről, próbálj meg a lehető legszerényebben fogalmazni.
Hazudni viszont ne hazudj! Nem hazudd magad szegénynek, csak hogy kiszűrd a pénzéheseket! Egy értelmes, valamirevaló önérzettel rendelkező nő, ha megtudja, hogy átverted, az életben nem akar majd többet látni.
20-as éveim végén járó nőként erre azt tudom mondani, hogy a komoly kapcsolatra vágyó nők nyilván számításba veszik a pasi anyagi helyzetét, tetszik vagy nem, ki kell mondani.
Természetesen itt most nem kell olyan szélsőségekre gondolni, hogy egy topmodell összeáll egy 80 éves emberrel is akár, mert rengeteg pénze van, van ilyen is, de nem ebből a rétegből javaslom a "merítést".
Egy férfi talpraesettségéről, az élethez való hozzáállásról az anyagi helyzete is sok mindent elárul, és ha jól megy, az vonzó a nők szemében, mert mérlegeljük azt is, hogy mire számíthatunk, ha pl. gyermekeket szülünk.
Nekem néhány évvel ezelőtt udvarolt egy olyan pasi, aki 30 évesen még a szüleivel élt, alig volt pénze, és nem azért, mert olyan szerencsétlen volt, hanem mert annyira lusta. Elvállalt néhény alkalmi munkát, pedig a végzettsége alapján jó állása is lehetett volna, és emelett a nyugdíjas szüleitől kéregetett az amúgy nem mellékesen nagyon jóképű férfi. Miután jobban elgondolkodtam, úgy döntöttem, hogy én ebből inkább nem kérek.
A jó egzisztencia egy értékmérő a mai világban (és itt most nem medencés nyaralóra vagy a garázsban álló limuzinokra kell gondolni), javaslom, hogy ilyen szemszögből nézve állj neki komoly kapcsolatot keresni.
És amúgy örülj, hogy ennyi jelentkező akad!
9-es vagyok, még annyit hozzátennék, hogy sikereiddel együtt valószínűleg az önbizalamad is megnőtt, ami szintén fontos a nők szemszögéből (persze egészséges határokon belül, ha ez átmegy gusztustalan nagyképűségbe, az inkább taszító).
Mert lehet valaki nagyon jóképű, ha padlón van az önbizalma és az önértékelése, nem biztos, hogy túl sikeres lesz a nőknél (ezt minden nő megérzi).
Lehet, hogy nálad is hasonló probléma volt régebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!