Számít az ismerkedésnél az, ha rosszak a fogaim? 17/f
egyszer szerelmes voltam egy srácba, akinek borzasztóan összevissza álltak a fogai... akkor nem számított, de őt már ezer éve ismertem, mielőtt szerelmes lettem volna belé.
szóval ismerkedésnél igen, sajnos számít.
Ha rohadnak csináltasd meg őket, mert neked se jó és a leendő barátnődnek se, ha egyáltalán így lesz, mert a rothadó fogak büdösek. Volt olyan srác aki nagyon aranyos volt, nagyon kedveltem, de annyira büdös volt a szája, hogy első randi után inkább leráztam valami gagyi indokkal, mert nem bírtam rávenni magam még arra se, hogy az arcát megpusziljam.
A girbe-gurba fogakkal pl nekem nincs bajom, nekem is azok voltak fogszabályzás előtt.
24N
Alapvető higiénia... nézd meg visszafelé, te szívesen csókolóznál egy lánnyal akinek rohadnak a fogai? Nem! De ha esetleg fogszabályzós vagy itt ott ferde az még néha szexi is tud lenni.
Saját realitásból is ki tudsz indulni, de azért szerintem ezt te is tudod: A fogak a magabiztos mosolygáshoz kellenek, és ha van egy magabiztos férfias mosolyod, könnyebb ismerkedni/hódítani is :)
25/F
Sajnos számítanak...:/ Ha csak arról van szó, hogy rendezetlen a fogsorod, akkor esetleg egy esti fogszabi rendszeres viselésével is megoldódhat a dolog. Ez jóval olcsóbb, mint a rögzített változat... csak azért írom ezt, mert általában a szegényebb környezetből érkezőknek vannak súlyos fogproblémái, feltételezem ha 17 évesen még nem kaptál, a pénz szólhatott bele a dologba. Nekem is van, már jó ideje hordom, felülre, alulra a kettő (támogatással) 90 000 ft volt, ami még tök jó ár.
Ha a fogaid rohadnak, feketék, az már azért fájdalmasabb összeg jóval, de fogkoronával megoldható. Ha nem is az összeset elsőre, de a legszembetűnőbbeket mindenképpen érdemes megcsináltatnod...Itt a nyár, nyári diákmunkával el kéne kezdened rá spórolgatni.
Sok sikert hozzá! :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!