Lányok! Ez nálatok tényleg sokkal fontosabb ismerkedésnél?
Pesten lakom és azt vettem észre, hogy a nagyon nyomulós pasik sokkal sikeresebbek csajozás szempontjából. Ismerőseim szerint jóképű/helyes srác vagyok, én azonban nagyon visszahúzódó típus vagyok azokkal szemben is, akiken látom, hogy bejövök nekik, nehezen nyílok meg. A nálam pedig rondább pasik (nem rondák, csak rondábbak, persze ez relatív fogalom) pedig szinte minden csajt megtudnak fűzni azzal, hogy folyamatosan nyomulnak, nekem pedig ehhez egyszerűen nincsen elég bátorságom/önbizalmam sokkal inkább vagyok romantikázó/komoly dolgokról elbeszélgető fajta csak hát így meg nehéz ismerkedni. Tudom, hogy azok a lányok, akik kifejezetten ezeknek a nyomulós srácoknak játsszák magukat, azok nem komoly kapcsolatra mennek, de mégis volt már rá példa, hogy egy teljesen visszafogott/szép lány végül egy ilyen srác mellett kötött ki.
Nincs valami ötletetek, hogy hogyan találhatnék egy hozzám illő lányt, aki visszafogottabb és nem az a tömegcsaj típus mint a legtöbb pesti lány és közös az érdeklődési körünk? Köszönöm a normális válaszokat. 18/F
Nem a nyomulás tetszik nekik, hanem az önbizalom.
Az sokszor fontosabb, mint a kinézet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!