Nektek mennyire számít ismerkedésnél a másik fél stílusa?
Értem ezalatt a zenei stílust, külsőt. Mennyire befolyásol ismerkedésnél mondjuk az "extrém" megjelenés (tetoválás, piercing, egyéb testmódosítások). Valamint rendelkeztek-e bármilyen előítélettel azok iránt, akik ezt a stílust képviselik?
Előre is köszönöm a válaszokat!
23/N
Nekem számít.
Nem szeretek semmiféle testmódosítást a lányok.
Mert az egy dolog, hogy most fiatal, de későb az nagyon nagyon ronda lesz.
Zenei stílust letojom.
Külső valamennyire érdekel.
Testmódosítások nem tetszenek. Előítélet nincs csak nem tetszenek.
Köszönöm a válaszokat! :)
Az azonban, hogy ki hogy fog kinézni öregkorára... nos, egy nem tetovált/testmódosított öreg nénike se túl szexi, szerintem ebben egyet értünk :D
De ízlések és pofonok! Mindenkinek megvan a saját véleménye! :)
Zene nem annyira számít, bár előny, ha hasonlóakat hallgatunk.
A tetoválással nincs bajom egy bizonyos mértékig, piercinggel dettó. Igazából ha a felfogásunk megegyezik, vagy hasonló, akkor szinte mindegy, hogy néz ki.
nekem sokat számít. legyen benne valami. szeretem a tetoválást és az eltalált ékszereket, jó szabású ruhát.
előítélet? szabadabb felfogású lehet, aki ilyen.
Amiket felsoroltál nem szeretem, nem tetszenek, de nem hiszem hogy előítéletes lennék ezekkel szemben.
Zene nem igazán számít. :)
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még! :)
Örülök neki, hogy azért többségében pozitívan álltok ehhez a témához, még azok is, akiknek esetleg nem tetszik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!