Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nektek mennyire számít ismerke...

Nektek mennyire számít ismerkedésnél a másik fél stílusa?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt a zenei stílust, külsőt. Mennyire befolyásol ismerkedésnél mondjuk az "extrém" megjelenés (tetoválás, piercing, egyéb testmódosítások). Valamint rendelkeztek-e bármilyen előítélettel azok iránt, akik ezt a stílust képviselik?

Előre is köszönöm a válaszokat!

23/N

2014. máj. 7. 23:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Én nem jönnék össze egy hosszú hajú,metálos külsővel rendelkező pasival. És nem csak azért mert nem szeretem a metált (bár van pár jó) hanem azért is mert az ilyen csávónak a személyisége is teljesen más mint az enyém. A tetoválás lehet undorító,ízléstelen de rohadtul szexi is. Szóval számít ha nagyon elüt az én ízlésemtől
2014. máj. 8. 00:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Engem annyira nem érdekel ami nekem fontos az a zenei ízlés! igen lehet fura de én zenével foglalkozom (7 éve gitározom) metál,rock-ot szeretem :). A tetoválás nem zavar mert nekem is van a testmódosítás az már viszont igen mert szinte akkor már nem tudom olyan mintha nem is ő lenne...nekem ez nagyon nem jön be és ha már valamit változtatni kellett akkor ott lelki bajok voltak vagy csak egyszerűen saját magának nem tetszett és nem tudta elfogadni.
2014. máj. 8. 00:23
 13/17 anonim ***** válasza:

6. na, jobban vagyok, és elolvastam a kérdést:

nincsenek előítéleteim

2014. máj. 8. 00:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Nos, kicsit fura ember vagyok szerintem, de nekem tetszenek az extrémebb külsejű lányok. A tetoválással sincs problémám és a piercing is oké (ha az ízlés határain belül marad, tehát fülön és egyéb helyeken elhelyezett tágítók már nem annyira tetszenek).

A probléma ott kezdődik, hogy én teljesen átlagos, már-már szürke hétköznapi ember vagyok és én magamra nem akarok sem tetoválást, sem fülbevalót, sem semmi mást rakatni... Ráadásul introvertáltabb vagyok, míg az ilyen lányok általában extrovertáltabbak inkább... úgyhogy abszolút nem vagyok velük kompatibilis.

Előítéletes vagyok egyébként, de pozitív értelemben. Általában normálisabbak az ilyen emberek (én úgy vettem észre), mint más fiatalok...

A zenei ízléssel meg úgy vagyok, hogyha nem kell állandóan cigányzenét és magyar lakodalmas nótát hallgatnom, akkor az sem probléma. Sok fajta zenét szeretek, főleg a rockos vonalat.

26/F

2014. máj. 8. 00:37
 15/17 anonim ***** válasza:
"A stílus maga az ember "
2014. máj. 8. 07:53
 16/17 anonim ***** válasza:
Utálom, de bennem is vannak előítéletek. Alapjáraton nem keresném egy agyon tetovált férfi társaságát, de valószínűleg ha úgy alakulna, hogy megkedvelem, és találok valami vonzót rajta, akkor már nem lenne probléma az, hogy hogy néz ki. Valószínűleg több ilyen srác kellene a társaságomba ahhoz, hogy ez ne okozhasson gondot a kezdetekben sem.
2014. máj. 8. 09:11
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Semmi gond azzal, hogy így gondolod! Sőt, örülök, hogy nyitott vagy a témára! :)
2014. máj. 8. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!