Nektek mennyire számít ismerkedésnél a másik fél stílusa?
Értem ezalatt a zenei stílust, külsőt. Mennyire befolyásol ismerkedésnél mondjuk az "extrém" megjelenés (tetoválás, piercing, egyéb testmódosítások). Valamint rendelkeztek-e bármilyen előítélettel azok iránt, akik ezt a stílust képviselik?
Előre is köszönöm a válaszokat!
23/N
6. na, jobban vagyok, és elolvastam a kérdést:
nincsenek előítéleteim
Nos, kicsit fura ember vagyok szerintem, de nekem tetszenek az extrémebb külsejű lányok. A tetoválással sincs problémám és a piercing is oké (ha az ízlés határain belül marad, tehát fülön és egyéb helyeken elhelyezett tágítók már nem annyira tetszenek).
A probléma ott kezdődik, hogy én teljesen átlagos, már-már szürke hétköznapi ember vagyok és én magamra nem akarok sem tetoválást, sem fülbevalót, sem semmi mást rakatni... Ráadásul introvertáltabb vagyok, míg az ilyen lányok általában extrovertáltabbak inkább... úgyhogy abszolút nem vagyok velük kompatibilis.
Előítéletes vagyok egyébként, de pozitív értelemben. Általában normálisabbak az ilyen emberek (én úgy vettem észre), mint más fiatalok...
A zenei ízléssel meg úgy vagyok, hogyha nem kell állandóan cigányzenét és magyar lakodalmas nótát hallgatnom, akkor az sem probléma. Sok fajta zenét szeretek, főleg a rockos vonalat.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!