Miért ilyen nagyok az elvárásai?
9-es.
Neked is boldog életet kívánok :)
Remélem találsz olyat, aki elviseli ezt a fröcsögő, szélsőséges stílusodat.
Az alacsony önértékelés fura dolgokra képes. Vagy azt gondolom magamról, hogy én nem vagyok elég jó, vagy úgy tudok talmi önértékelésre szert tenni, hogy másokat értékelek le, és azt gondolom, hogy nekem senki nem elég jó.
Előbbi esetben megalázó kapcsolatokba megyünk bele, utóbbi esetben meg semmilyenbe.
Egyenrangú kapcsolatokra csak egészséges önértékelésű emberek képesek. És ez sem jelenti azt, hogy onnantól kezdve bárki jó, hanem nagyon is megvannak a konkrét igényeink, hogy milyen partnerre vágyunk, kompromisszumok nélkül, de képessé válunk elfogadni mások "tökéletlenségét", bizonyos keretek között.
Önértékelést azonban nem adnak a boltban, nem lehet webáruházból rendelni, és attól pláne nem lesz, hogy mások (a környezetünk) elvárja, hogy legyen.
nem oltogatlak kisliba, csak nem értem a logikádat. ja, nyilván akinek ilyen igényei vannak, az még itt fog neked tanácsot adni, hogy neki miért...
na pá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!