Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A fiúk miért értik mindig...

A fiúk miért értik mindig félre egy lány baráti közeledését?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretek fiúkkal barátkozni, haverkodni, együtt lógni, sokkal jobban kijövök velük, mint a lányokkal. Viszont én próbálom tartani a baráti viszonyt, közeledést, de ők mindig többre és többre gondolnak, és ez így félreérthető, és kínos is. Én közvetlen, és nyitott lány vagyok, de ezek után mindig azon kapom magam, hogy egy srác szerelmet vall, és/vagy elhív randizni, és ez így megöli az egész baráti viszonyt. Min kéne változtatnom? 20/L
2014. máj. 14. 22:15
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Nem. Azért csak meg, mert nem feküdtem le vele 2 hét után.
2014. máj. 14. 22:52
 32/40 A kérdező kommentje:
*csalt
2014. máj. 14. 22:53
 33/40 anonim ***** válasza:
42%
Az mióta flörtölés, ha egy fiú haverod akinek van barátnője megjegyzi, hogy csinos vagy?? Az csak egy kedves bók. De ha te elvárod, hogy a lábaid előtt heverjenek, akkor meg mit csodálkozol, hogy többet akarnak? Hisz szánt szándékkal adod alájuk a lovat.
2014. máj. 14. 22:54
 34/40 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy ez velem is megtörtént. Olyan értelemben, hogy egy lány közeledett hozzám. De ő már férjes volt. Én meg hülyén néztem rá, és nem értettem mit akar. ELmondta, hogy csak barátkozni akar. Mondtam neki, hogy az elején nem tudtam, hogy férjnél van, és én viszont vonzódtam hozzá. Mondta, hogy érti, de akkor most, hogy ez tiszta, akkor legyünk barátok.

Még mindig furcsállottam. Nem akartam vele így semmit kezdeni. Ráadásul a környezet is tudta, hogy ő férjes, és sokat kezdtek el bennünket együtt látni.

Aztán szépen lassan bemagyaráztam magamnak, hogy tényleg barátság az egész. Soha nem próbálkoztam nála semmivel, csak belül szenvedtem/éreztem dolgokat, és kellett egy kis idő távol tőle, mire bevallottam magamnak, hogy mi is ez valójában. Barátok vagyunk még, de a távolság segített "kikapcsolni" ezt a vonzódást iránta. Mégha nagyon sok dolog vonz is benne, soha nem akarnám tönkre tenni másnak az életét emiatt. Nehéz ezeket a láthatatlan vonalakat meghúzni. Szerintem önmagában az, ha csak vonzódik hozzád, még nem baj. Ez természetes, testi dolog. Ha csak szenved melletted, és emiatt mondjuk nem is néz más lányra, az gáz. Ezért szerintem fontos tisztázni a dolgokat. Vonzódjon, oké. Csak ne engedjen az érzéseinek, és legyen tudatában neki, hogy minek kell itt lennie valójában.

2014. máj. 14. 22:56
 35/40 A kérdező kommentje:
77% te nem érted, hogy én miről beszélek. Az előző válaszomban a bókot és a flörtölést teljesen külön vettem, nem egynek állítottam be a kettőt.
2014. máj. 14. 22:57
 36/40 anonim ***** válasza:

Egyszerű.Ha nem akarsz az illetőtől semmit,akkor azt se engedd,hogy bókoljon,vagy kétértelműen beszéljen.Az elején le kell szögezni,hogy mi a helyzet és kész.Nekem is vannak lány barátaim,de megtartom a 2 lépés távolságot velük.Sajnos sok lány azért vágyik fiú barátokra,mert 1;van aki legyezgeti az egoját 2;szegény hülye jó lelki szemetesnek.

Aki a legelején nem szögezi le az ilyesmit és nem állítja le a másikat,az elég nagy görény,mert nem veszi figyelembe,hogy a másikban hamis reményeket táplál.

2014. máj. 14. 23:11
 37/40 anonim ***** válasza:
kérdező ez a görény
2014. máj. 14. 23:28
 38/40 anonim ***** válasza:

nem görény a kérdező, azért mert te nem hallottál ilyen dolgokról, attól még léteznek, velem is volt már ilyen, hogy barátkozni akartam, tök jól indult, de két hét után jött a vallomás hogy mennyire tetszem neki, és ez nekem egyáltalán nem tetszett, meg is romlott nekünk is a kapcsolatunk.

talán az a megoldás, hogy tisztázni kell az elején, vagy az első félreérthető dolognál, hogy ennél ne többet, és fenntartani a lehetőségét annak, hogy az egyik fél megszakítsa a barátságot ha valami nem stimmel.

nehéz, és sokan nem hisznek a fiú-lány barátságokban, de kell hogy legyen. bár néha én se tudom elhinni...

viszont ismerek egy csaj aki állandóan kivágott pólókba járkál át a fiúkhoz (kollégium) és állandóan tetszeni akar nekik, előadja magát hogy ő milyen jófej, pedig kb mutogatja magát és önbizalmat koldul, na ezt a részét már gáznak tartom.

2014. máj. 15. 01:21
 39/40 anonim ***** válasza:
Nincs, no-ferfi baratsag.
2014. máj. 15. 02:02
 40/40 anonim ***** válasza:

pasi vagyok, elmondom miért értik félre, két nagy fejezetből áll:

MERT MINDEN MÁS NŐT LEHETETLEN MEGKÖZELITENI!

Istenem, hány ilyen volt... visszadobott üres levél, vagy nem válaszok, "sosincs időm", és akkor a társkeresőket nem is emlitettem.

Aztán nem csoda, hogy az "egyszerűbb" lányokra ráröpül a pasi társaság. Tehát, a többi lánynak is köszönheted.

A másik, hogy túl közvetlen vagy, na PONT olyan, mint a kiszemeltem. Leirom: nagyon úgy látszott, hogy élvezi a társaságom. Mire eléálltam, éppen lett barátja, nem tudtam róla... de nem mondott semmit, se igent, se nemet. Aztán 4 napra rá ő kérdezte, hogy megyek e XY helyre. Félreértés melegágya... azt mondta ott, nem igazán olyan pasi ez, akire vágyott, én meg elmondtam ismét, hogy komolyan gondoltam, amit egy hete mondtam. Csak ijedt volt, de nem mondott volna olyat, hogy "ok, bocs, ne reménykedj".

Ha a nők nem állitanak STOP táblát, akkor megyünk előre!

Na egy hét múlva mással kéz a kézben. "Most ez egy másik pasi? Neem neeem csak félreérti" - aztán valahogy ez is eltűnt 1 hónap múlva.

De tudni kell, hogy ezt megsinylette sokszor: akik összejöttek vele, max. 1 hónap után dobták is, egyszer nagyon látszott rajta, hogy maga alatt van - arra vigyázz, hogy nehogy te is igy járj. És amikor végre ezek után virágot vittem neki, meg gyönyörűnek hivtam, csak pislogott könnyes szemekkel, ilyet még nem mondtak neki, igazán nőnek érzi magát...

persze vannak még egyéb dolgok, de: konkrét nemet azóta se mondott. "Most jó egyedül, most fullon vagyok a pasikkal"... ilyenek.

de a másik része sajnos, hogy mi pasik is csak egy kapcsolatra vágyunk, bizony nem mindenki akar hetente más partnert, csak nem mindenki kapja meg, és emiatt lelki betegekké válunk. Most itt vagyok én, láttad: társkeresőkön semmi, leszaromság van csak, meg amiket próbálkoztam - aztán ni, valakinél felcsillan a remény. Csoda, hogy a pasik csak lelkibetegekké válnak, próbálkoznak? Sajnos ezt a többi lánynak is köszönheted.

amúgy miért nagyon nagy gond, ha megromlik a barátság? Ne romoljon meg, és akkor még meg is gondolhatod magad? Vagy?

2014. máj. 15. 02:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!