Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A fiúk miért értik mindig...

A fiúk miért értik mindig félre egy lány baráti közeledését?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretek fiúkkal barátkozni, haverkodni, együtt lógni, sokkal jobban kijövök velük, mint a lányokkal. Viszont én próbálom tartani a baráti viszonyt, közeledést, de ők mindig többre és többre gondolnak, és ez így félreérthető, és kínos is. Én közvetlen, és nyitott lány vagyok, de ezek után mindig azon kapom magam, hogy egy srác szerelmet vall, és/vagy elhív randizni, és ez így megöli az egész baráti viszonyt. Min kéne változtatnom? 20/L
2014. máj. 14. 22:15
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Biztos vannak fiús b*zik is.
2014. máj. 14. 22:24
 12/40 A kérdező kommentje:
Jó, akkor elmondom egyszerűbben, ha még mindig nem esett le: heterókkal szeretnék barátkozni, akik fiúk.
2014. máj. 14. 22:25
 13/40 anonim ***** válasza:
De miért kérdező? Nem értem. Miért akarsz olyat, ami egyik félnek fájdalmat okozhat? Te csak barátkoznál, a srácok (mi), szeretkeznénk. Ez sehogy sem lesz barátság.
2014. máj. 14. 22:27
 14/40 anonim ***** válasza:

Azt kell mondanom, hogy elárul minket a testünk. Én is barátkozom lányokkal, és nagyon magyarázom is magamnak sokszor, hogy csak barátkozás. De aztán mindig rájövök, hogy vonzódom a lányhoz.

Ez nem feltétlenül a te hibád, hiszen férfiak vagyunk.

Valószínűleg belejátszik a nyíltságod. Tehát, hogy könnyen kifejezed magad, kimondod, mit gondolsz, és könnyű veled beszélgetni.

Ez egy elég pozitív tulajdonság, főleg egy olyan korban, amikor rengeteg srác tesz fel itt a GYIK-on olyan kérdéseket, hogy "mit mondjak, hogyan beszéljek vele". Hiszem, hogy a kommunikációs képesség az egyik legfontosabb dolog az ember életében. És nálad egyből jobban tudnak kommunikálni, csak azért mert te nyitott vagy stb.

De ez nem egy rossz dolog.

Szerintem beszélned kell velük, amint elkezded sejteni, hogy többet akarnak, mint barátság.

Ehhez fel kell tudnod ismerni a jeleket. Nagyon kedves, nagyon előzékeny. Szívességeket tesz, sokat mosolyog. Nehéz lehet, tudom. Főleg, ha mindenkinek bejössz, és általában mindenki szeret.

És utálom bevallani, de az aki írta, hogy csak szexet akarunk a nőktől... abban van valami. Nem azt mondom, hogy mindig igaz, de szerintem nagyon sokszor.

2014. máj. 14. 22:28
 15/40 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy heterokkal akarsz barátkozni, csak gondoltam adok egy ötletet... Amúgy a #10-es és a #13-as válaszolóknak van igazuk
2014. máj. 14. 22:30
 16/40 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy mikor megtudom, hogy tetszem egy fiúnak, vagy halálosan belém van esve, zavarba jövök, nem tudok mit tenni, és inkább menekülök, futok. Szó szerint előle. Mintha teljesen kicserélődnék. Egy nyitott lányból átmegyek zárkózottá. És ilyenkor nem tudok beszélni velük, mert egy értelmes szó sem jön ki a számon. Meg félek.
2014. máj. 14. 22:32
 17/40 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik ez ragályos... (nem sértésnek szántam)
2014. máj. 14. 22:34
 18/40 anonim ***** válasza:
20 évesen ideje ezen túllépni
2014. máj. 14. 22:37
 19/40 A kérdező kommentje:
Kösz, és mégis hogyan?
2014. máj. 14. 22:38
 20/40 anonim ***** válasza:
90%
Ja értem, szóval elvárod, hogy az egekbe dícsérjenek, körbeugráljanak bókokkal, de ha ennek tetejében még többet is akarnának, akkor elmehetnek melegebb éghajlatokra? Én azt mondom, óvja a fiúkat a sors tőled...
2014. máj. 14. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!