A fiúk miért értik mindig félre egy lány baráti közeledését?
Azt kell mondanom, hogy elárul minket a testünk. Én is barátkozom lányokkal, és nagyon magyarázom is magamnak sokszor, hogy csak barátkozás. De aztán mindig rájövök, hogy vonzódom a lányhoz.
Ez nem feltétlenül a te hibád, hiszen férfiak vagyunk.
Valószínűleg belejátszik a nyíltságod. Tehát, hogy könnyen kifejezed magad, kimondod, mit gondolsz, és könnyű veled beszélgetni.
Ez egy elég pozitív tulajdonság, főleg egy olyan korban, amikor rengeteg srác tesz fel itt a GYIK-on olyan kérdéseket, hogy "mit mondjak, hogyan beszéljek vele". Hiszem, hogy a kommunikációs képesség az egyik legfontosabb dolog az ember életében. És nálad egyből jobban tudnak kommunikálni, csak azért mert te nyitott vagy stb.
De ez nem egy rossz dolog.
Szerintem beszélned kell velük, amint elkezded sejteni, hogy többet akarnak, mint barátság.
Ehhez fel kell tudnod ismerni a jeleket. Nagyon kedves, nagyon előzékeny. Szívességeket tesz, sokat mosolyog. Nehéz lehet, tudom. Főleg, ha mindenkinek bejössz, és általában mindenki szeret.
És utálom bevallani, de az aki írta, hogy csak szexet akarunk a nőktől... abban van valami. Nem azt mondom, hogy mindig igaz, de szerintem nagyon sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!