A fiúk miért értik mindig félre egy lány baráti közeledését?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretek fiúkkal barátkozni, haverkodni, együtt lógni, sokkal jobban kijövök velük, mint a lányokkal. Viszont én próbálom tartani a baráti viszonyt, közeledést, de ők mindig többre és többre gondolnak, és ez így félreérthető, és kínos is. Én közvetlen, és nyitott lány vagyok, de ezek után mindig azon kapom magam, hogy egy srác szerelmet vall, és/vagy elhív randizni, és ez így megöli az egész baráti viszonyt. Min kéne változtatnom? 20/L2014. máj. 14. 22:15
1/40 anonim válasza:
fektesd le előre a szabályokat. vagy barátkozz olyan fiúkkal, akiknek már van barátnőjük
2/40 anonim válasza:
semmin. nem barátkozunk veletek. szex
30+F
3/40 anonim válasza:
Mit értesz "közeledés" alatt?
Lehet ezt a fiú barátaid félreértik...
5/40 anonim válasza:
Legyél csúnya, vagy legyen pasid, vagy ne legyél kedves. Ha ezek közül egyik sem, akkor fogadd el, hogy a fiúk randira hívnak.
6/40 anonim válasza:
Nem vagy egyértelmű az elején. Engeded nekik a közeledést, majd amikor megálljt intesz, nem értik miért. Nekünk nők személyében szerelmes partnerre van szükségünk, nem melegbarátok akarunk lenni.
7/40 anonim válasza:
De érted pont ezen gondolkodom, mert nálam is ez a helyzet egy lány felé, mondom felnézek ide, hát mi a legfrissebb kérdés?.... :( Szörnyen szerelmes vagyok. 20/F
9/40 A kérdező kommentje:
A közeledés alatt azt értem, hogy csak barát. Tehát elvagyunk, nevetgélünk, együtt bulizunk, meg ilyenek. A fiúknak tényleg ennyire nincs szükségük lány barátra?
Nem fogok direkt olyanokkal barátkozni, akiknek van b.nőjük, mivel bevallom, talán egy kicsit imponál ha egy fiú bókol nekem (melyik nőnek nem esne jól?) másrészt meg melegekkel sem szeretnék, nem lányos fiúkkal szeretek barátkozni, hanem fiús fiúkkal.
2014. máj. 14. 22:22
10/40 anonim válasza:
egyáltalán nincs rátok szükségünk. akivel jót nevetgélünk azt megdugnánk, megfognánk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!