Szerintetek gáz, ha tudomásom szerint eddig csak egy lánynak tetszettem, mert a többi lány mindig rondának nevez folyton? Hazudjam azt, hogy már több lánynak is bejöttem ezentúl inkább?
Hány éves vagy?
Am tini korban a lányok elléggé taplók tudnak lenni, ne vedd a szívedre.
Én is, és te is tudod, hogy van valaki, aki csak a te számodra lett teremtve, s úgy fog szeretni, ahogy vagy. Bár te tisztában vagy a hibáiddal, ő velük együtt el fog fogadni téged.
Nem kell már most aggódnod, lesz még szép és lesz még nyár!!
:)
L
Ne aggódj, tesó! Hasonló cipőben jártam! Van valaki neked is! :) Egyébként én sem vagyok egy nagy szépség (marha nagy orrom van és ló fejem, tényleg nagyon durva), de találtam egy stílust ami passzol hozzám, megtanultam lazán viselkedni, jól dumálni, és még ha a lányok nem is mondják ki, hogy tetszem nekik, észrevettem, hogy sokkal normálisabbak velem és vannak akik direkt keresik a társaságom. :D Igaz, jó pár évbe telt, de megérte. :) A legjobb mondás, amit eddig hallottam, az az, hogy "barátkozz meg magaddal, mert az egész életed ebben a testben kell leélned". Fel a fejjel tesó! ;)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!