Miért bámulhatott meg egy olyan lány, akinek biztosan egyáltalán nem tetszettem, mert szerintem túl ronda vagyok hozzá? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Egyértelmű, hogy engem bámult és nem mást, mert jónéhány másodpercig még a szemembe is nézett, és láttam, ahogy követett a fejével, ahogy elmentem mellette.
Nem volt rajtam semmilyen kirívó öltözet, a hajam teljesen átlagos fazonú, stb.
Egyszerűen nem tudom ésszel felfogni, hogy miért pazarolhatta rám a tekintetét, mikor szerintem nincs olyan lány/nő a világon, akinek tetszenék.
2013. máj. 24. 19:18
1/13 anonim válasza:
Hagyd már ezt a kicseszett önsajnálkozást mert még férfiszemmel is visszataszító. Menj oda hozzá, próbálkozz be finoman, és majd kiderül.
4/13 anonim válasza:
Abban hol a logika, hogy azért neem jössz be neki biztosan, mert SZERInTED túl ronda vagy?
Ha bámul, menj oda és bezélj vele.
5/13 anonim válasza:
Mert ronda vagy. Vagy mert szép vagy. Vagy mert rágó volt a hajadban. Ilyenkor mit kell tenni: ha érdekel, miért bámult, udvariasan megtudakolni... Értsd: odamész, szóba elegyedsz vele. Nyilván nem kell azonnal rákérdezni
6/13 anonim válasza:
Azt nézte, hogy ki ez a farok :D Nem lehet, hogy csak bemeséled magadnak mert annyira vágyik rá az egód?
7/13 anonim válasza:
kishitü vagy.. :) legyen már egykis önbizalmad! :D
8/13 anonim válasza:
a mögötted állót nézte mert,ahogy te is mondtad h ronda vagy.
9/13 A kérdező kommentje:
8-as:
Na éppen ez az, hogy nem állt mögöttem senki! Írtam, hogy egyértelmű.
2013. máj. 24. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!