Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A fiúk miért értik mindig...

A fiúk miért értik mindig félre egy lány baráti közeledését?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretek fiúkkal barátkozni, haverkodni, együtt lógni, sokkal jobban kijövök velük, mint a lányokkal. Viszont én próbálom tartani a baráti viszonyt, közeledést, de ők mindig többre és többre gondolnak, és ez így félreérthető, és kínos is. Én közvetlen, és nyitott lány vagyok, de ezek után mindig azon kapom magam, hogy egy srác szerelmet vall, és/vagy elhív randizni, és ez így megöli az egész baráti viszonyt. Min kéne változtatnom? 20/L
2014. máj. 14. 22:15
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Márpedig ha ez sokszor megtörténik, akkor szembe kell tudnod nézni vele, mert minden srác elől nem futhatsz el.

Talán, ha nem vennéd komolyan őket, akkor utána nem lenne olyan rossz a helyzet.

Olyat el tudok még képzelni, akinek bejössz, de megzabolázza magát, és a feje hátuljába gyömöszöli az érzést és a késztetést, de azért asszem kevés ilyen önkontrollal rendelkező srác létezik.

Nehéz ügy az tény, de talán neked is túl kell tenned magad a dolgon.

Oké, szerelmes beléd, de te nem, és csak barátkozni akarsz. Ezt kell neki megmondani. Nagyon szerethető lány vagy, úgy tűnik.

Nem a világ vége.

2014. máj. 14. 22:39
 22/40 anonim ***** válasza:
pszichológussal. még szűz vagy, nem?
2014. máj. 14. 22:44
 23/40 A kérdező kommentje:

Aj nem azt mondtam, hogy mindig bókoljanak, meg növeljék az egóm, csak néha 1-2 bók jól esik. Pl "jól áll rajtad ez a ruha" "csinos vagy" meg ilyenek.

Egyébként, az elutasítás után nekem olyan lelkiismeret-furdalásom van mindig. Olyan önző dögnek érzem magam. Sajnos vagy nem sajnos, volt, mikor sajnálatból jöttem össze egy fiúval. Aztán a végén ő csalt meg engem. De mindegy, ez nem ide tartozik..

2014. máj. 14. 22:45
 24/40 anonim ***** válasza:
te tényleg önző vagy. nincs benned félelem tlük, már volt pasid. csak kihasználni nem tudod tovább a "barátot"
2014. máj. 14. 22:47
 25/40 anonim ***** válasza:
Egy ilyen egyszerű bókot az is mondhat, akinek van barátnője, de ő legalább nem látna többet a dologba. Én azt mondom önző vagy, és ha már ilyen sokszor megesett ez veled akkor lehetnél annyira tekintetben a fiúkra, hogy már az elején tisztázod a dolgokat, és nem hagyod őket beleesni ugyanabba a hibába, amibe az elődjeik.
2014. máj. 14. 22:47
 26/40 anonim ***** válasza:
Ne hibáztassátok már a csajt. Azért kérdez, mert neki sem tetszik a dolog.
2014. máj. 14. 22:48
 27/40 anonim ***** válasza:

"Sajnos vagy nem sajnos, volt, mikor sajnálatból jöttem össze egy fiúval. Aztán a végén ő csalt meg engem. De mindegy, ez nem ide tartozik.."

Ha csaj szánalomból vagy vele miért csodálkozol, hogy megcsalt? Bizonyára ő is érezte rajtad, hogy csak púp a hátadon...

2014. máj. 14. 22:48
 28/40 anonim ***** válasza:
önbizalomépítő pasifelhő. ez a helyzet neve
2014. máj. 14. 22:49
 29/40 anonim ***** válasza:
26os nem azért kérdez. a tartós kihasználás módja érdekli
2014. máj. 14. 22:50
 30/40 A kérdező kommentje:
Nem szeretem egyáltalán, ha valaki úgy bókol, hogy van b.nője. Ez bennem olyan strigula-feelinget kelt. Meg az sem az én műfajom, ha valaki más fiúval/lánnyal flörtöl ha van párja. Amúgy..nem merem előre letisztázni, mert volt már rá példa, hogy barátság útján szerettem bele egy srácba. Viszont nála már az elejétől fogva éreztem azt a "szikrát" köztünk. Csak nem mertem neki bevallani, mert előjött a zárkózott énem :/
2014. máj. 14. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!