Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy koptassam le?

Hogy koptassam le?

Figyelt kérdés

Tudom, kicsit nagyon bunkóság az, hogy valakit lekoptatni,de már nem tudok mit csinálni.

Van egy srác,aki nagyon csöndes a valóságban, nagyon zavarban van mindig. 1-1 szót harapófogóval lehet belőle kihúzni.Viszont facebookon 0-24ben írogat nekem, de olyan értelmetlen dolgokról.Nincs közös témán és ha kell ha nem ír.Ha nem írok neki vissza 5 percen belül már jön a következő üzenet, csak hogy jelezzen a telefonom vagy villogjon a chatablak.

Tudom, hogy bejövök neki..,de nem mondja. a srác kinézetével nincs semmi baj. nem akarnám én lekoptatni, ha nem lenne ilyen alamuszi.

Már próbáltam finoman rávezetni arra,hogy engem ő nem érdekel, úgy mint pasi de nem vette a lapot.

Bunkó meg nem akarok lenni mert sajnálom szegényt, de volt már rá példa hogy már ordítottam vele mert olyanokat mond meg ír, hogy kettéáll tőle a fejem.

Valaki valami tipp? tanács?

2014. máj. 13. 14:32
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Ahogy olvasom szerintem te élvezed csóró gyerek vergodeset! Így ki cseszni valakivel jó isten. Vagy döntsd el, hogy tényleg akarsz e tőle valamit vagy alj végre a sarkára és küld el! Ne szórakozz vele mert ezt a konzekvenciat vontam le! Beszarok...
2020. dec. 6. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!