Hogyan koptassam le az ilyeneket?
Figyelt kérdés
Pl ha diszkóban vagyok és oda jön hozzám egy fiú aki nem tetszik akkor mit mondjak neki? nem vagyok nagyszájú meg ilyenek:s (lány/16)2013. dec. 31. 16:39
1/10 anonim válasza:
elég ha megmondod hogy nem az eseted
5/10 anonim válasza:
Bocs, de ép menstruálok.
Kérlek nézd már meg a WC-be, hogy nem vagyok ott ?
6/10 anonim válasza:
elég ha annyit mondassz bocs de csúnya vagy és én szégyelleném magam veled és én a legjobb legtökéletesebb pasit keresem!
8/10 A kérdező kommentje:
Nem nyomul csak oda jön beszélgetni meg úgy ismerkedni.
2013. dec. 31. 16:53
9/10 anonim válasza:
Megmondod neki h hagyjon, én legalábbis értek a szépszóból, de volt h láttam h csajok egyszerűen arrébblökték az ilyet ha nem ért a szépszóból, fontos h ne rugd tökön, s ne pofozd meg mert ő is ember, s cak közeledni akar. Amíg nem nyul rossz helyre, ha átkarol, vagy a csípőd fogja meg az még nem rosz hely, ha meg látod h nem tudod levakarni mindig van biztonsági őr :)
10/10 anonim válasza:
vegyél elő a fegyvert és tartsd a tarkójához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!