Egy fiú elkezdett kérdezgetni rólam minden félé. Pl: hol lakok, hány éves vagyok meg ilyeneket. Megkérdeztem hogy miért kérdezi ezeket és azt válaszolta hohy " mert kíváncsi vagyok rád". Ez mit jelenthet? Talán bejövök neki?
Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 12:54
1/11 anonim válasza:
igen ha nem vagy felszínes beszélgess vele!
2/11 anonim válasza:
Több mint vszínű, de az, hogy rákérdeztél, hogy miért azt sugalltad, hogy nem érdekled és bunkó is vagy.
3/11 A kérdező kommentje:
DE válaszoltam neki csak megkérdeztem hogy miért érdekli. És nem vagyok felszínes, beszélgetek is vele csak érdekellt hohy mit gondoltok.
2013. okt. 31. 13:30
4/11 anonim válasza:
Szeretne majd veled találkozni.
5/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, honnan tudod hohy találkozni akar velem?
2013. okt. 31. 13:46
6/11 anonim válasza:
Mert egy normális lelkületű fiatalember Facebookon max. bemelegít és élőben folytatja az udvarlást.
Am. meg lényegtelen mi volt a szándékod a miért kérdéssel, én tőlem is volt, hogy már kérdezte egy csaj mikor kérdezgettem és elég szarul esett. Általában olyankor kérdezik meg mikor terhére van a lánynak a fiú ismerkedési szándéka, de ez mondjuk társul is egyéb jelekkel, pl.: nem kérdez vissza, bunkó, flegma, stb. Am. a miért kérdés is egy bunkó megnyilvánulás sztem.
8/11 A kérdező kommentje:
Mert te egy vadidegennek megmondanád hogy hol naksz, mi a neved hány éves vagy? Már meg se lehet kérdezni? Érdekellt hogy most tettszek neki vagy csak barátkozni akar velem. Ennyi. Nem kell egyből lebunkózni mert nem vagyok az. És nemis ismersz úgyogy ne kezd el egyből okoskodni és lebunkózni mikor még azt se tudod hohy miért kérdeztem hogy miért érdeklik ezek a dolgok. És válaszoltam is neki minden kérdésre csak megkérdeztem hogy miért érdekli.
2013. okt. 31. 14:20
9/11 anonim válasza:
Én ilyen kérdezgetős alkalmak közben szoktam a lány képeit nézegetve hegyezni a cerkámat, ha érted mire gondolok, kicsi lány. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!