Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért mond nekem ilyeneket,...

Miért mond nekem ilyeneket, ha közben egy másik lányt hívogat?

Figyelt kérdés

Azt mondja nekem mikor találkozunk hogy milyen csinos vagyok meg szép, megbízik bennem, kedvel engem. Ha valami újítás van rajtam észreveszi rögtön. Egyszer beszélgettünk és valaki meghallotta és rávágta hogy "megy ám itt az udvarlás" szóval más is észrevette hogy tetszem neki, de amúgy én is tudom. Meg mindig kérdezi hogy tetszik-e valaki, ha valakinek bejövök azt rögtön észreveszi.

De közben meg egy másik csajjal van mindig együtt kb. Napjában rengetegszer beszélnek, minden apró történést megbeszélnek. Azt pletykálják róluk hogy együtt vannak mert már túlzás ami köztük van. Szerintem ez már nagyon túlzás férfi-női barátságban. Ráadásul a csaj nemrég szakított a pasijával mert a pasija féltékeny volt mindig...

2013. dec. 9. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert ha nem jön be az egyik, már be legyen készítve a másik !! Alja disznóóó!!
2013. dec. 9. 21:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben jártam én is. Nekem még olyanokat is mondott azokon kívül, amit leírtál, hogy én vagyok a napja fénypontja, stb...

Barátaim mondták, hogy lehet, hogy csak "féltékennyé" akart tenni azzal, hogy tudta, hogy látom, nem csak velem foglalkozik. Egy ideig én is ezt hittem, de sajnos kiderült, hogy csak biztosíték voltam én is meg a másik lány is. :/ Ha az egyik nem jön össze, akkor ott a másik.:/

2013. dec. 10. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!