Ha egy fiú ilyeneket mond, az jelent valamit?
Nekem mimdig fiú barátaim voltak, ezért nem tudom eldoönteni.
Táborban ismertem meg. Sokszor csak arckifejezésekkel kommunikáltunk.
Nem volt hajlqndó nélkülem vacsorázni.
Kifejtette, hogy alig facebookouik, demire hazaértem, már ismerősnek jelölt és írt egy kedves levelet, hogy örül hogy megismert és mindig felvidítom a mindennapjait. Elkezdtünk chatelni és folyamatosan bókol: pl hogy semmit nem változtatna rajtam, meg hogy ha ismert volna hamarabb, akkor boldpgabb ember lenne stb.
Ezekre hogy kell reagálni, ha én beleestem?(és még nem volt fiúm soha)
15L
Ha nem tudod hogy kell ezekre reagálni, főleg ha "bele is estél", akkor szerintem neked még nem való ez az egész.
Egyáltalán mit kell pasizni meg csajozni 15 évesen? Aztán 16 évesen meg jön a gyerek.. na nembaj, állj be a magadfajta lányok sorába.
Ő 19 éves. És nem arról van szó hogy felszedett az utcán, hanem hogy találkoztunk iskolai kereteken belül. És szerintem ismerkedni 10.-es létemre abszolút normális
És nem szeretném ha összevesznénk és örökre elveszteném, ezért vagyok tanácstalan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!