Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy fiú ilyeneket mond, az...

Ha egy fiú ilyeneket mond, az jelent valamit?

Figyelt kérdés

Nekem mimdig fiú barátaim voltak, ezért nem tudom eldoönteni.

Táborban ismertem meg. Sokszor csak arckifejezésekkel kommunikáltunk.

Nem volt hajlqndó nélkülem vacsorázni.

Kifejtette, hogy alig facebookouik, demire hazaértem, már ismerősnek jelölt és írt egy kedves levelet, hogy örül hogy megismert és mindig felvidítom a mindennapjait. Elkezdtünk chatelni és folyamatosan bókol: pl hogy semmit nem változtatna rajtam, meg hogy ha ismert volna hamarabb, akkor boldpgabb ember lenne stb.

Ezekre hogy kell reagálni, ha én beleestem?(és még nem volt fiúm soha)

15L

2013. aug. 15. 23:58
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

Ha nem tudod hogy kell ezekre reagálni, főleg ha "bele is estél", akkor szerintem neked még nem való ez az egész.

Egyáltalán mit kell pasizni meg csajozni 15 évesen? Aztán 16 évesen meg jön a gyerek.. na nembaj, állj be a magadfajta lányok sorába.

2013. aug. 16. 00:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Mond neki hogy jó haver...de csak ennyi..
2013. aug. 16. 00:01
 3/7 A kérdező kommentje:

Ő 19 éves. És nem arról van szó hogy felszedett az utcán, hanem hogy találkoztunk iskolai kereteken belül. És szerintem ismerkedni 10.-es létemre abszolút normális

És nem szeretném ha összevesznénk és örökre elveszteném, ezért vagyok tanácstalan

2013. aug. 16. 00:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél tőle? Ha udvariasan megköszönöd a bókjait, amiatt nem hinném, hogy összevesznétek. Ha meg nem akarsz tőle semmit, akkor semleges válaszokat adj neki és minál kevesebbszer keresd. Ha szereted, akkor meg pont ellenkezőleg. Nem tudom mi olyan nehéz ebben. Ja, hogy gondolkodni kellett volna kicsit? :D
2013. aug. 16. 00:13
 5/7 anonim válasza:
A kérdésre a válasz függ az évszaktól, és a csillagok állásától, de legfőképpen hogy milyen bugyi van rajtad, és hogy éppen mekkora a hőmérséklet Fahrenheitben.
2013. aug. 16. 00:17
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
csak én nem voltam 15évesen 10edikes? :\
2013. aug. 16. 00:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Bókolj neki egy picit, és köszönd meg ha neked bókol. Én mindig ezt csinálom ha fiúval beszélgetek. De ha folyton bókol neked, valószínű hogy tetszel neki, bár gondolom erre te is rájöttél ;)
2013. aug. 16. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!