Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez teljesen normális, hogy ilyeneket mond nekem a párom?
Figyelt kérdés
Már mondta párszor, hogy miután együtt töltöttünk pár napot, nem azt érzi, hogy feltöltődött, hanem ellenkezőleg.. (azzal magyarázta, hogy akkor nem tanul, nem eszik rendesen, nem edz és kiesik a napi ritmusából) és mostmár kevesebbet akar velem több napot együtt tölteni meg együtt aludni már nem akar, mert fáradt lesz másnap..
Most ŐSZINTÉN: ez teljesen normális dolog, hogy ilyeneket mondassz a párodnak egy komoly kapcsolatban? Ti hogyan reagálnátok? Nem tudom mi tévő legyek, de tudom, hogy szeret, és nem úgy mondja... de hogy mondhat ilyet??? 1,5 éve vagyunk együtt.
26/ L
2013. ápr. 18. 16:43
1/16 anonim válasza:
Nem tudom, én rosszul érezném magam, ha nem látnám a páromat napokig. Engem az zökkentene ki.
2/16 anonim válasza:
kiábrándult belőled. Normális esetben feltöltitek egymást azzal hogy ott vagytok egymásnak. :)
3/16 A kérdező kommentje:
Hát de ez az, hogy hogy ábrándult volna ki, amikor most mondta, hogy meg akarja kérni a kezem? Ezt nem értem
2013. ápr. 18. 16:47
4/16 A kérdező kommentje:
Szerintem szimplán csak nem tudja hogyan kell viselkedni, és mit nem szabad mondani a párunknak.... de azért ennyire? :S ez durva
2013. ápr. 18. 16:48
5/16 anonim válasza:
Hm... azért hacsak nem egy 18 éves tinédzserrel jársz, talán elvárható, hogy ne mondjon olyat amit nem is úgy gondol. Lévén 26 éves vagy, feltételezem, hogy ő is akörül van, márpedig akkor elég nagy baj ha nem tudja, hogy mit mondhat.
6/16 A kérdező kommentje:
Ti mit csinálnátok? :( nagyon szomorú lettem, tudom, hogy nagyon szeret, de nem értem ezt hogy gondolta.... nem ez egy kapcsolat lényege? Akkor minek van párkapcsolata..
2013. ápr. 18. 16:51
8/16 anonim válasza:
Élted az életét... Nemkellneki!
9/16 anonim válasza:
Nem, nem normális. De szerintem az se, hogy ennyi idő után nem költöztetek össze. Esetleg meg kéne próbálni azt, komoly vízválasztó lehet.
10/16 anonim válasza:
Vannak ilyen emberek, és én is ilyen vagyok, mindegy mennyire szeretek valakit, túl sok együtt töltött idő lefáraszt, nem feltölt. Nem lehet ezzel mit csinálni. Nem bántani akar téged és nem is ábrándult ki belőled, ha meg akarja kérni a kezed. És igen, normális dolog, hogyha így érzi akkor elmondja, szerintem egy kapcsolat nem arról kellene hogy szóljon, hogy azt lessük folyton, nehogy megbántsuk a másikat, hanem hogy megbeszélitek a dolgokat, kinek mi a jó. 21n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!