Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hosszú lesz.14vagyok. Most végeztem a 7. osztállyal . Normális hogy az osztálytársaim egy évben ilyeneket csináltak/csinálna és ilyenekről beszéltek/beszélnek?
LoL XD
amúgy a témájukra: éhes disznó makkal álmodik:D
amíg Te nem álmodsz az ő makkukról, addig nincs gond.. ;)
szokd meg... kb ebben a korban rájöttek, hogy nem csak pisilni tudnak vele és otthon felélik a zsepikészletet.. ezzel párhuzambana gondolkodásuk is beszűkül... ne várj semmi szerelmes vagy romantikus dolgot tőlük, ebben a korban még képtelenek ilyenre:D
én azt ajánlom, ne engedd, hogy ölelgessenek csakúgy, mert egymás között arról mesélnek meg izgulnak, hogy hogyan ért hozzájuk a melled:D
szóval... a fiúk ilyenkor jelentőset esnek vissza az evolúcióban és sajnos sokan ott is rekednek.. en törődj velük, gyerekek:D
18F
Valószínűleg kettesben nem is nagyon merne közeledni feléd, csak a barátai előtt van nagy szája.
Előfordul fiatalon (némelyeknél kortól függetlenül), hogy szeretnénk a barátaink előtt felvágni. Biztos ezért mond ilyeneket mások előtt.
Kontrázz rá az ilyen beszólásaira viccesen (de véletlenül se megalázóan, vagy bántóan). Ez be szokott jönni.
Azt írod, hogy ha kettesben vagytok kedves. Persze, mert akkor nem kell a barátai előtt tenni az agyát. Valószínűleg ez az 'igazi énje'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!