Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a baj, mit tegyek? :// ( kicsit hosszú Bocsi:/)
Az a helyzet hogy van egy barátnőm akit borzasztóan szeretek, es elég sokan bántják...ez meg Okes , mert jövőre új suliba megy, és lenyegeben csak az osztályában bántják, tehát ez a probléma megszűnik...
De a fő dolog ez lenne: van a csajnak egy 19 éves unokatestvére, aki(tudtommal) nagyon szerelmes a baratnőmbe...ez így meg okes lene, csak mondta barátnőm hogy néha fel tőle , meg hogy néha majdnem lesmárolja meg ilyesmik...ez mar bosszantott...
Egyszer azt mondta bnőm, hogy látott valamit az uncsija szemében, úgy érezte hogy a srác meg akarja erőszakolni...akkor "jót röhögtem" ezen,mert hat ugye ki ilyen hülye h megerőszakoljon egy 14eves csajt aki a rokona...De az a legrosszabb hogy volt bennem egy felelem hogy ez lesz :/
Ma barátnőm azt mondta hogy az uncsija majdnem megerőszakolta, és most nagyon készen van bnőm:///
És gondolhatjátok nekem is nagyon rossz...://
Valami tanács?:/ mivel tudnék barátnőmnek vagy magamnak segíteni?:///
Ne mondjátok h hagyjam el, mert lehet megoldás lenne,csak én olyan szinten kötődöm hozza hogy nekem meg neki ettől csak szarabb lenne:/
Én 15/F
Barátnőm 14/L (mily meglepő h lány xdddd)
Kérdéses uncsiteso 19/F
A válaszokat előre is köszönöm:)
Az elfelejtettem írni hogy a srác elment tanulni más városba...elvileg úgy volt hogy nem is jön vissza...de visszajött
Most is más városban van, csak attól felek h visszajön :/
Hát én ilyenkor a pasimtól azt várnám, hogy hajtogassa össze a srácot, de nem volt még olyan, h ennyivel idősebb srác rám hajtott volna, így nehéz lenne...
19L
A nemi erőszak vádja nagyon súlyos dolog.
Tisztázni kell, hogy mit jelent a "majdnem megerőszakolta" , mert a "látott valamit az uncsija szemében" édes kevés.
Amennyiben tényleg kísérlet történt erőszakra, annak vannak külsérelmi nyomai, védekezésre utaló nyomok (véraláfutás, horzsolások, szakadt ruha stb)Mivel a barátnőd kiskorú, ez minősített esete az erőszaknak, ezért még egyszer írom, nem játék ez az egész.
Amennyiben erőszak kísérlete történt el kell menni a rendőrségre, feljelentést tenni. Előtte látleletet kell vetetni a keletkezett sérülésekről a helyi kórházban. Itt a szülőket már nem lehet kihagyni, hiszen a barátnőd kiskorú, mindenképp bevonnák őket az ügybe.
Nemi erőszaknál az eljárás magánvádra indul. Ezt a rendőrségen megmagyarázzák mit jelent. Mindenképp feljelentést kell tenni. Megalapozott gyanú és bűnismétlés veszélyének fennállása esetén azonnal előztesbe helyezhető a gyanúsított.
Szép kis történet.
De nem értem miért nem a szülők jutnak a gyerekek eszébe elsőre...?
Talán a csaj apja össze tudja hajtogatni kockára azt a csókát. Vagy a saját faterja kiveri belőle a pedó és családromboló hajlamot... Na meg a sz@rt is... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!