Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez teljesen normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez teljesen normális, hogy ilyeneket mond nekem a párom?

Figyelt kérdés

Már mondta párszor, hogy miután együtt töltöttünk pár napot, nem azt érzi, hogy feltöltődött, hanem ellenkezőleg.. (azzal magyarázta, hogy akkor nem tanul, nem eszik rendesen, nem edz és kiesik a napi ritmusából) és mostmár kevesebbet akar velem több napot együtt tölteni meg együtt aludni már nem akar, mert fáradt lesz másnap..

Most ŐSZINTÉN: ez teljesen normális dolog, hogy ilyeneket mondassz a párodnak egy komoly kapcsolatban? Ti hogyan reagálnátok? Nem tudom mi tévő legyek, de tudom, hogy szeret, és nem úgy mondja... de hogy mondhat ilyet??? 1,5 éve vagyunk együtt.

26/ L

2013. ápr. 18. 16:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

pill összefoglalom röviden: ha több napot Veled van, kiesik a ritmusból és nem töltődik fel, nem akar Veled aludni, ja akkor szex sincs, mert másnap fáradt, nagyjából ezt írtad

erre mondod, meg akarja kérni a kezedet,

hát kedves kérdező v én vagyok gyönge elméjű, de én elgondolkoznék? bár tudod, lehet összeházasodtok és mindenki lakik ott ahol, ha csak így nem N

2013. ápr. 18. 16:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem csak annyi a baj, hogy te kifelé forduló ember vagy, ha az tölt fel, ha vele lehetsz, ő meg befelé forduló, ami azt jelenti, hogy szüksége van néha az egyedóllétre, mert őt meg az tölti fel.
2013. ápr. 18. 17:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Ő csak az a fajta ember, aki attól még, mert szerelmes valakibe, szükségét érzi, hogy saját magával is törődjön. És ezzel nincsen semmi baj. Egy egészséges önértékeléssl rendelkező ember mindig is önmagát veszi előtérbe, függetlenül attól, mennyire szerelmes - ez ad majd neki erőt ahhoz, hogy egy olyan kapcsolatból kilépjen, ahol teljesen felőrli a párja - hiába is szerelmes belé. Sokszor a szerelem nem elég, és ahhoz, hogy el tudj hagyni egy olyan embert, akit amúgy szeretsz, de nem feltétlen kedvelsz, ahhoz az kell, hogy önmagadat jobban becsüld bárminél. És ez teljesen normális.

A párod igényli, hogy a barátaival legyen, igényli az egyedüllétet, igényli, hogy továbbra is a hobbijait űzze, de ez nem jelenti azt, hogy nem akarna veled lenni, vagy nem szeretne téged, ez egyszerűen csak annyit jelent, hogy foglalkozik önmagával is, és nem áldozza fel a saját jólétét egy kapcsolatnak. Ami - ismétlem, teljesen természetes és egészséges. Egy kapcsoltban a két ember nincs összenőve, nem egészséges ha folyton egymás s..gében vannak, már bocsánat. Teljesen normális, hogy igénye van néhány magányos órára.

2013. ápr. 18. 17:13
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, oké, hogy mindenkinek szüksége van az egyedüllétre, de azért 1,5 nem olyan nagy idő.

Ha ennyi idő után nem érzi azt, hogy jó a másikkal lenni és a lehető legtöbb idejét együtt töltené, akkor mi lesz később?

Szerintem nem normális.

Nálunk is van amúgy olyan 6,5 év után, hogy épp rossz passzban vagyunk, veszekszünk is és akkor úgy megy el a hétvégénk, hogy nem érzem, hogy feltöltődtem volna. De ez azért van mert egymással tudunk igazán feltöltődni, hisz egymást erősítjük.

Mondom ezt úgy, hogy a páromnál kevesebb befelé forduló ember van...

2013. ápr. 18. 17:32
 15/16 A kérdező kommentje:

Beszéltünk, és azt mondta, hogy ő tényleg nem érti, hogy ezzel miért bántott meg engem, és nem is tudta, hogy nagyon megbántott vele, viszont most nagyon sajnálja és úgy látszik mindent meg akar tenni, hogy kibéküljünk.. :S

De mi az, hogy ő ezzel miért mondott rosszat? ...Valaki? :S

2013. ápr. 18. 17:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Az valóban nem volt rossz részéről, hogy őszinte volt.

Viszont ha úgy van, ahogy mondja, változtatni kell, mert ez így akkor egy rosszul működő kapcsolat.

És az nem változás, hogy összeköltöztök, összeházasodtok, ezek nem oldanak meg párkapcsolati problémákat! Sokat hiszik azt, amiből lesz még x év vergődés.

Játsszátok le ezt még időben és próbáljatok változtatni. Ha a másikkal való időtöltés nem hozzáad valami a napotokhoz, ha csak teherként éli meg valamelyikőtök, akkor szakítani kell és keresni mást.

Egy barátom nem rég házasodott és amikor kérdeztem, hogy hogyan jutott eszébe megkérni a párja kezét (még ők sem voltak sok éve együtt), akkor azt mondta, hogy egy nehéz nap után hazament és nagyon rossz kedve volt, de otthon a barátnőjével eltöltött rövid időn belül már megint jókedve lett, mert a lány felvidította, jól érezte már magát. Szerintem ez nagyon fontos egy kapcsolat értékelésénél, hogy őszintén tudj örülni a másiknak és olyan legyen a kapcsolat, hogy az ellensúlyozza a gondjaitokat, fáradtságotokat, bosszúságotokat.

2014. szept. 24. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!